Andys Lekland

Det blev en himla massa lek idag. Hade inte tänkt göra någonting speciellt idag egentligen, förutom att vi skulle ta en långpromenad, som det blev iallafall.

Vi var först ute och tog en långpromenad för att jag tänkte att Ella skulle få vila lite innan lekdags, Men så blev det inte, utan allt annat runt omkring var så himla roligt att titta på istället, så det blev att hon somnade precis innan vi kom hem.

Men det passade ändå jätte bra, för då kunde hon få i sig mat hemma och vi kom iväg när dem andra ungefär skulle dit också.

Elin och Jessica med dem små plus papporna var där, så det var bara Martin som saknades, men han kunde faktiskt komma förbi en liten stund i slutet så vi kunde åka hem samtidigt sedan. Var jätte mysigt och såg verkligen hur Ella sken upp när pappa kom. Jag och Elin fick tillochmed hoppat lite studsmatta.

Ella var både i bollhavet och uppe i klätterställningarna, åkte även rutchkana och gungade. Det roligaste var nog alla bollar som rulla runt lite överrallt som hon absolut skulle ha. Och så fick Ella träffa sin små kompisar också. Så tack för en jätte trevlig lekdag idag!












Kommentarer
tessan

Åhh så kul ni verkar haft de! Blir avis ju=)

2010-11-01 @ 21:40:01 | http://tovasmamma.blogg.se/
Jessica - Mamma till Nikki

Det var jätte trevligt idag :)

2010-11-01 @ 22:52:16 | http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback