Sthlm, mycket att göra!

Igår kom vi som sagt upp till Sthlm. Idag fyller Martin år, och jag gjorde frukost på sängen. Eller ja, älsklingen ville inte ligga kvar i sängen så han fick komma upp :) Det blev iallafall ägg och bacon, och efter det blev det pannkakor med sirap.

Efter detta så skulle vi gå till sundbyberg, men blev till Duvbo (ligger ungefär där) då Ella började gråta lite. Hon hade gjort i blöjan så fick gå ned till tunnelbanan, gå längst bort och byta på henne. Efter så fick hon mat, men direkt efteråt så hade hon gjort ännu mer, haha så det blev att byta en gång till.

Sedan åkte vi till kungsträdgården och gick därifrån till mormor och morfar som bor på söder. Vi gick dock in på ett café innan och fikade. Och sedan gjorde hon ännu mer i blöjan, haha. Så ja, det blev till att byta Ännu en gång till.

Första gången hon fick träffa min mormor och morfar, så dem tyckte hon var jätte fin. (såklart) och Ella pratade och hade sig som alltid, så roligt. Och nu ler hon och skrattar hela tiden.

Efter vi varit där så gick vi därifrån och tog samma väg tillbaka, så idag har det blivit en väldig promenad.

Nu har vi precis ätit lövbiff med krocketter och rödvinsås. Och snart skall vi ta fram jordgubbarna med glass, och fira med lite champagne.

Men min present till Martin blir en helkroppsmassage som han får bestämma exakt när han vill ha den :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback