Gymmet är inköpt

Var igår iväg och handlade ett gym till Ella ändå. Blev ett Laban gym med massa olika saker som hänger ned och även på mattan finns lite olika saker att leka med. Dock nog när hon blir lite större och fattar sig på dem pipljuden och annat.

Men det kändes som ett bra inköp och hon verkar gilla det. Iallafall en stund :)

Idag har det blivit en långpromenad igen. Kan inte fatta att det är så skönt väder och solen skiner. Och hur glad man blir när man vaknar upp och ser solen skina in genom gardinerna.

Ella har sovit sig igenom denna natten också som alla andra. Måste bara skriva igen att hon verkligen älskar att bada. Plaskar och har sig så vattnet yr över hela badrummet. Man vill ju nästan aldrig ta upp henne då hon är så glad. Hon är ett vatten djur som både sin pappa och mamma.

Skall sätta mig en stund på balkongen med en paj och en tidning. Ella sover i vår säng faktiskt. La henne i mitten med kuddar och täcken runt henne. Tvättar hennes lakan så fick bli så nu :)

Hon vänder sig så himla mycket nu när hon sover. Så, såhär hittade jag henne i morse (observera, EN strumpa återigen:)




Hoppas vi får användning för gymmet nu.. :)







 




Kommentarer
Maria

Vilken fin klänning hon har på sig! Vi har köpt ett tummengym som Maja gillar men bara i korta stunder - blir väl bättre när de blir större. Däremot ÄLSKAR hon sin musikmobil som hon har över spjälsängen. Men den måste spela och snurra för att hon ska vara nöjd!



Jag hoppas verkligen att det går bra att lämna bort imorgon - då kan man ju göra det igen snart. Vill verkligen gå på bio. Skulle gjort det i slutet av graviditeten men då var det inte så bekvämt :/

2010-03-05 @ 17:08:49 | http://familjemys.blogg.se/
Denise - Ännu en mammablogg

sv: Visst är han, din med :D

2010-03-13 @ 23:09:45 | http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback