Ella, är du uttråkad?

Haha. Någonting säger mig att Ella är lite uttråkad. det är väl kul att sitta i en stol och titta? Hm, nej kanske inte.



Du kan väl visa ett litet smile iallafall, för mammas skull?



Detta tycker dock Ella är roligt. Så fort hon är lite gnällig så ställer sig pappa och gungar henne och då blir allt plötsligt mycket roligare.



Ella och mamma har det mys tillsammans.








Kommentarer
Maria

Vilken liten gofis hon är :)

Hur ska du vara mammaledig? Ska Martin vara hemma något också?



Kram!

2010-03-17 @ 22:19:17 | http://familjemys.blogg.se/
lejjne

vad kul med bilder igen. äntligen :D <3

2010-03-18 @ 14:26:50 | http://lejjnus.blogg.se/
Maria

Hej igen :)



Jag är hemma till januari 2011. Johan har lite svårt att vara hemma på sitt jobb men han ska vara hemma sen mellan januari-mars 2011.. Sen kanske det blir dagis två dagar i veckan eller mormor och gammelmormor hjälper till två dagar i veckan då jag kommer jobba 50% då!



Går ni på något babysim med Ella?

Kram!

2010-03-18 @ 20:31:16 | http://familjemys.blogg.se/
Lisa

Hej! Fina bilder! =) Härligt att läsa att Ella är sig själv nu igen, tror att Moas utvecklingsfas också är på väg att försvinna nu =) har du också den boken "att växa och upptäcka världen"? där det står om de olika faserna. Men ja precis, Moa behöver mycket mer mat när hon har sån fas, hon äter hela kvällen då, och annars äter hon också extra mycket på kvällen för att ladda inför natten =) men under utveckl.faserna så äter hon typ dubbelt så mycket, haha. Bara ger henne tills hon inte vill ha mer =)



Moa sover hela nätterna och länge, men hon somnar rätt sent tycker jag men när hon somnat så sover hon =) så ska inte klaga. Hur sover Ella nu när hon är "sig lik" igen? när äter hon sista kvällsmålet?



Kan man ha bebisen framåtvänd i sjalen alltså? vad kostar en sån ungefär..? har ingen koll på sjalar, får du ont i ryggen när du har den, blir det tungt? Jag orkar inte ha Moa så länge i selen för får ont i axlar/rygg men ett litet tag funkar det!



Jag gör precis som du, ibland ger ersättning för att komplettera efter amningen, på kvällen mestadels. annars är det rätt skönt att välja själv, typ: nu ger jag ersättning så ammar jag nästa gång. Man märker ju också om hon är extra hungrig och märker direkt om amningen kommer räcka eller inte. På kvällen äter hon så mycket så då ammar jag först länge och sen ger ersättning och sen somnar hon ev vid bröstet (ibland).



Sover Ella i sin säng på natten?



Har hört att man kan doppa nappen i ersättning så kanske hon tar den? vet inte om det stämmer dock men kan ju testa. Eller testa olika sorter? Moa var lite kräsen, var bara en napp hon tog och det är sån som är formad som en bröstvårta =)



Det funkar inte om du gungar vagnen ganska mycket? brukar de gilla =) Moa hade en period då hon gnällde lite i vagnen men så fort vi kom ut och ordentligt i rörelse så blev hon nöjd. Men det var bara en period som sagt, så det går nog över för er snart!! Men tycker inte du ska känna att du ska springa hem direkt utan gå runt snabbt ett tag kanske? fast jag brukade gå där det inte var så mkt folk haha för tyckte det var jobbigt när hon gnällde och kändes som folk kollade då :P



Har Ella varit sjuk nån gång eller har ni sluppit det?



Hm, jag vet inte var varken Arlöv eller Lödde ligger? =) men hoppas det är nära oss, vill absolut ses! Känner inte så många med bebisar =)



Hoppas du orkar läsa, försökte att inte skriva för långt haha. Ha det jättebra, ta hand om er. Kram

2010-03-18 @ 21:46:58 | http://lillaisbiten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback