Det rullar på.

Nu har det gått ett tag igen ja, förlåt för det. Men vi mår bra alla tre och har det underbart.

Lillan blir bara mer och mer mysigare och kan ligga och prata i timmar. Hon har faktiskt tillochmed fått ut några skratt emellan åt, såå gulligt. Och hon sprallar och sprallar så man måste verkligen vara där hon är hela tiden. tex på skötbordet så är benen och armarna till höger och vänster och och tar i så hon flyttar sig själv uppåt.

Hon har även börjat hitta sina knän, hon ligger och håller och tar på dem hela tiden och snart blir det nog fötterna hon tar tag i nästa gång, tycker det är så himla sött.

Hon kan även greppa tag i saker, hon höll i en sån där leksaksring hur länge som helst, och ville inte släppa. Håller även tar i hennes klänningar och kläder och ligger och visar magen :)

Har fått in en väldigt bra rutin. Gumman sover nästan hela nätterna nu igen, och så är hon vaken ca 1,5-2 timmar innan hon somnar igen. Man lär sig ju hens signaler bättre och bättre, och för det mesta är det antingen maten hon vill ha eller så är hon trött. Brukar gå runt några minuter med henne i famnen och sedan somnar hon. Så hon får sova i vår säng, så hon ligger ingosad bland täcken och kuddar. Verkar trivas där väldigt mycket, då hon också känner våra dofter. Men på kvällarna/nätterna sover hon i sin säng.

Har löst sig lite mer med vagnen för var dag som går. Har börjat att gunga vagnen ännu mer, går snabbare och sätter alltid på hennes musikdosa som jag satt fast på vagnen. Blir ett himla träningspass för mig, haha. Men det verkar hjälpa. Hon är bara lite gnällig när hon vaknar till, men sedan så somnar hon så gott igen. Och hon har faktiskt kunnat ligga i vagnen och varit vaken också. Så vi får hålla tummarna :)

Börjar dock bli lite tråkgit att behöva gå själv jämt. Skulle vara kul att ha någon annan att gå med ibland också. Prata blöjor och annat som hör till småbarn ;)

Imorgon är en ny vecka, och vi tar nya tag. I nästa vecka åker vi upp till släkten i Sthlm och visar upp Ella för första gången. Längtar ihjäl mig nu verkligen. det är bara mamma och hennes sambo som träffat henne.






Kommentarer
Jessica

Nu börjar ju Nikki bli lite större, snart 3 veckor så jag kommer väl våga mig ut på lite promenader snart :) så kan va prata blöjor haha

2010-04-04 @ 16:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback