Åh vilket vårväder

Idag har det ju verkligen varit ett underbart väder. Har varit ute hela dagen idag. Gått promenader efter promenader med familjen, även åkt runt lite med bilen och haft det väldigt mys. Så en helt perfekt torsdag, från morgon till kväll.

Ella har även fått vara uppe i pappas famn när vi var ute då solen låg på som varmast, så stumpan inte skulle frysa. Man märkte på henne att hon trivdes, då hon tittade runt på allt som kom hennes väg. Så det har varit mycket för henne att ta in med andra ord.

Hon är så himla duktig i vagnen nu, så fort hon sätts där så myser hon verkligen och kan somna av sig själv så fort vi kommer ut. Kan tillochmed vara vaken och bara ligga och titta på sina fingrar eller hålla tag i hennes leksak som hänger ovanför vagnen.

Hon har också börjat hitta sina fötter då hon helt plötsligt kan sitta och titta på dem. Även med hennes händer kan hon sitta och bara titta och upptäcker en himla massa nytt.

Det är verkligen denna tid som är roligast, allting händer, och det händer fort.

Detta var första gången vi var ute och då var det bara jag och Ella. :)




Och detta är andra gången då Martin också var med.




Kunde gå med bara tröja. Vet, ska inte klä av sig för tidigt, men ville verkligen känna solen, och iallafall hoppas på att våren är här.

Pluttan fick ligga lite på balkongen också i sitt gym när mamma och pappa skulle äta lite lunch.



Hon har fått sån fin liten smilegrop på vänstra kinden, ursött! :)






Kram från oss!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback