Den kom äntligen. Solen alltså.

Haha, skall alltid hända en massa när familjen Lönneström är i farten. Vi skulle börja med maten och Ella är bölig och skriker allt vad hon kan, Köttfärsen är seg och konstig av någon anledning, Martin skall få upp konservburken med vita bönor. Rätt var det är sprutar det överrallt med tomatsås, och smart som jag är har jag en vit klänning på mig när jag lagar mat. Ingen bra kombination. Får springa och snabbt lägga den i blöt. Får sedan se att Martin skurit sig på det vassa locket och börjar blöda. Ella får i sig lite mat och somnar tillslut. Phu!

Har varit ute med båten en liten runda och Ella var såklart med. Hon var dock lite trött och tyckte väl inte att det var jätte roligt just Då. Men bara hon fick stå upp gick det bättre då hon absolut inte ville sitta.



Solen har ju även varit framme idag och vi har spelat fotboll och kastat frisbee. Ella fick ligga i skuggan och titta på när mamma utklassade pappa. Spelade fotboll tills vi blev så varma att vi var Tvungna att hoppa i badet, har vi gjort dem sista gångerna nu och det är så skönt att hoppa i när man är så varm och när sjön verkligen svalkar. 




Gumman tar sig från olika ställen men vi vet aldrig riktigt Hur hon kommer dit. Men hon kryper mer i cirklar eller åt sidan. Hon har inte riktigt fattat hur man tar sig framåt, men rätt vad det är så har hon väl fått in snittsen på det också. Allting har sin tid!

Martin skrek precis till att Ella tydligen tryckt upp sig själv från att legat på hans mage eller varit precis bredvid honom i fotöljen. Så hon ställde sig nästan upp själv.




Kommentarer
Martin

Utklassa, enligt vittnen på plats såå vann jag med 6-2 i tunnlar!!!! Med förbundna ögon!

2010-07-28 @ 21:26:35
jessica

så söt klänning hon har. Ni ser ut att ha det mysit där uppe:) skönt att komma bort lite ?

2010-07-28 @ 23:04:53 | http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback