Solen, gör oss sällskap.

Har precis blivit själva här uppe på landet vi har precis varit ute och plockat hallon. Martin var och fiskade lite från bryggan men inget napp denna gång.



Har varit och handlat räkor och lite champagne för att ha lite mys ikväll och har även tänkt att titta på film. Fick låna lite filmer utav min faster så väljer nog mellan Pirates of the caribbean - död mans kista (alltid lika bra) eller en romantisk komedi som heter Om ödet får bestämma.
Men detta beror helt på hur Ella somnar i kväll för igår var hon uppe länge och var inte alls trött.

Hon har börjat bli lite extra gnällig och vill ha allt i munnen. Hon trycker sig emot både axeln och halsen med munnen så man tror att hon pussas, men det är nog mer att det kliar. Så kan ju vara tand nummer ett som är på G.

Vi har pratat lite om vad vi skall hitta på om vädret fortsätter vara såhär tråkigt. Så antingen blir det att åka hem och hitta på något där eller Sthlm. Men det är ju nästan lika tråkigt vart man än är när det är sånt här tråkigt väder. Synd bara då man har så nära vattnet här, stor gräsmatta att kunna spela fotboll eller annat dylikt och så mycket annat. Men dessa saker vill man ju helst göra när solen skiner.

Men vi gräver inte ned oss för det, så någonting kul blir det säkert utav denna semester älsklingen har kvar. Men om det är någon som har några förslag på vad man kan hitta på när man har en liten också att anpassa sig efter så är det välkommet :)

Lite bilder från när solen faktiskt var här.








Kommentarer
Sophie

Solen skiner hemma i Löddeköpinge! Hoppas att ni får en mysig semester ändå! Kram o hälsa

2010-07-26 @ 18:01:13 | http://sophiela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback