Semester på landet.

Nu har vi äntligen kommit upp hit. Som vi har längtat. Har nästan gått ett år sedan vi var här sista gången, och det var då vi gifte oss. Man ser verkligen tillbaka på den dagen när man sitter här ute på verandan och tittar ut över sjön.

Kom upp vid halv nio tiden på kvällen igår och blev så välkomna av farmor och farfar som hade gjort sallad med rostebröd och vin till det. Vi tog med Ellas barnstol så hon kunde sitta med vid bordet.






Sedan tickade klockan på och det var dags för Ella att få nattamat. Så vi kom i säng vid halv tolv/tolv tiden och Ella sov så gott i sin resesäng. Tycker nästan att den sängen är bättre än hennes vanliga säng hemma. I och med att hon vänder och har sig hela tiden så kan hon slå sig lätt i spjälet på sidorna fastän man har det skyddet för och hon tar ju ut fötterna och armarna emellan.

Vi vaknade vid nio tiden allihopa och tog med Ella ned till bryggan i sin vagn så jag och Martin kunde ta oss ett morgondopp innan frukosten. Det finns nog inget bättre än att ta sig ett dopp på morgonen, skulle mer än gärna vilja ha en sjö utanför vårt hus.








Nu sitter vi på verandan och solar och Ella ligger i sängen hos oss och har precis somnat.

I eftermiddag åker vi alla in till Rättvik för att se vår travhäst, Ginalaya, starta. Så håll nu alla fingrar och tår för att det kommer gå ännu bättre denna gång!

Förresten. Ella sa hej hej igår ;)



Kommentarer
jessica

er så mysit ut :)

åå så kul att hon börjat säga hej :) det4 är så skoj när det händer saker.

Hur gick det för hästen?

2010-07-19 @ 22:06:56 | http://iiicaa.blogg.se/
Johanna - mamma till Leia

härligt ni ser ut att ha det!



sv: kändes väldigt tidigt att ställa sig upp. tar hon sig fram på nåt annat sätt?

2010-07-22 @ 11:07:28 | http://johannaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback