Sån blåst här är.

Vi är precis hemkomna från en liten utflykt till Lindesberg. Kollat på en häst där och hennes föl som var jätte gosig verkligen. Dem är ju så söta när dem är så små. Hade tänkt att grilla ikväll om det nu inte börjar regna då det är en himla blåst här. Hela havet är i gungning för tillfället. Haha, lät lite konstigt att jag skrev att vi skulle grilla direkt efter att vi tittat på en häst, men ni kan vara lugna. :)

Vill inte klaga, men detta vädret är ju helt världelöst på alla stadier. Alltid när man har semester så vänder det till det värsta. Mamma och Martin hade semester nu samtidigt och så blir vädret såhär. Jag är ju mamma ledig och har kunnat njuta av värmen, men tycker så synd om dem andra som verkligen sett fram emot semester. SKönt att vara ledig, men blir tråkigt i längden om det fortsätter.

Skall nog gå in och vila någon halvtimma med Martin då Ella precis somnat i sin säng. Hon har förresten börjat säga "dadada". Så när kommer det där efterlängtade mamma?

Klappa händerna och vinkar gör hon och är så himla go hela tiden. Folk säger ju det att vi skall vara glada att vi har sån fin och snäll bebis. Så vi njuter verkligen varje dag vi vaknar upp tillsammans allihopa och man får det där underbara leendet som bara vår stumpa kan göra.

Vi var ju förresten på trav igen igår, men gick inte sådär jätte bra. Tog bilder därifrån men har glömt att ta med sladden till den lilla kameran så får bli när vi kommer hem igen istället. Ella fick köra bil, så ville föreviga dem bilderna :)

Bilder någon dag innan vi begav oss uppåt. 






Myser med mormor!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback