Insjön nästa.

Varit i Insjön idag på eftermiddagen där dem har lite olika outlets. En butik som vi var i förra året hade riktigt bra priser, men i år tyckte vi att dem hade höjts rejält och var inte alls lika kul att gå där som då. Fanns inte alls mycket kläder till Ella, och om där fanns var det ändå rätt så dyrt så vi kom därifrån med ett par svarta strumpbyxor och en vintermössa till Ella. Gick även in en sväng på Clas Ohlson men var på tok för mycker folk för att vi skulle klara av att kunna gå där så vi begav oss till en restaurang som såg himla mysig ut. Låg precis vid vägen och hette något med troll. Trollskogen kan det ha varit. Åt pannbiff med potatismos och baconsås och Martin raggmunk med fläsk och för Ella blev det välling.

Hade en lugn och skön morgon och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på men så kände vi att det kunde vara en bra idé att åka dit. Timmarna går ju och nu sitter vi här och hade tänkt att kolla på en film ikväll igen. Var någon film som går nu klockan 21:00 på tv6.

Man läser ju så mycket i tidningarna och nyheterna nu att det händer så mycket bilolyckor. Folk är tokiga i trafiken verkligen. Vi åker på en raksträcka med massa bilar i motsatt riktigt. Helt plötsligt kör en bil ut och skall köra om och kommer på vår vägbana och Vi är tvungna att väja för honom. Det kunde ha gått riktigt illa, men man förstår inte vad folk har i huvudet när dem gör vissa omkörningar eller dylikt. Det är en själv som får hålla koll på hur andra kör nästan mer än hur man själv är i trafiken.

Ella vill hellre leka med nappen än att ha den i mun, lilla bustrollet.






Kommentarer
Maria

Ja tyvärr hade vi fullspäckade dagar med att åka runt och hälsa på alla Johans släkt och vänner. Är aldrig någon semester att åka upp direkt. Enda dagen vi hade ledigt var vi och kollade herrgård för vårt bröllop :)



Hoppas Ella mår bra! :)

Kram!

2010-07-30 @ 09:34:21 | http://familjemys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback