Godmorgon, godmorgon.

Var uppe vid halv åtta med lillepluttan och Martin skulle iväg och jobba. Hann ha henne uppe en liten stund efter att hon ätit sedan så somnade hon en stund till. Så hon sover fortfarande så jag passar på att skriva lite här.

Svårt att avgöra vad det blir för väder idag då är både molnigt och soligt vartefter, dock väldigt blåsigt. Vaknade av att det blåste rejält och tror det var då som vinden blåste ned både vår kruka med blommor och vår ljusboll som vi har i trädgården. Även vår dörr till sovrummet blåste igen så var tvungna att lägga någonting emellan så vi kan höra om Ella vill något speciellt :) Vi tycker det är så skönt att sova med öppet fönster då man får in en helt annan luft och sover mycket bättre.

Hon vaknade dock i natt och var lite ledsen men somnade om i mammas famn och sov igenom hela natten. Det är så himla mysigt att man kan få henne att bli lugn igen och höra att hon så smångingom börjar andas tyngre och tillslut somnar. Var mer så när hon var mindre, att hon somnade hos dig. Nu är hon stora flickan och kan somna själv för det mesta. Så därför är sånna tillfällen ännu mer speciella nu.

Idag skall jag iväg med Ella till BVC för den vanliga kontrollen, alltså vägning och mätning. Känns skönt att få gå ca 1 gång i månaden för att se att allting ser bra ut.

Hade först tänkt att gå ned till Center Syd egentligen då det är en massa rea på name it och tror det även var polarn och pyret så man kunde få köpa lite kläder till Ella. Känns som att hon har växt mycket på sistone och också då såklart växt ur sina kläder, så kläderna blir ju bara färre och färre.  
Men Martin skulle få paket levererat hem vid lunchtid och någon måste ju vara här för att skriva på så får nog vara hemma idag, och skall ju även till kontrollen kvart över ett så tar det imorgon istället.  




Mys med Ellatrollet.




Kommentarer
Sofia

Tack för kommentaren på min blogg, vad roligt att du gillade väggordet. Det kommer från myfirstroom.se (http://www.myfirstroom.se/produkt/underbaralskad/1263).



Du har verkligen en supersöt liten tjej! :)

2010-07-07 @ 10:53:09 | http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Jannie

Vilken söt liten gosing!

2010-07-07 @ 14:48:40 | http://ettforsoktilldagbok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback