Ella Tindra

Nu har lilla gumman döps och det gick så bra. Kan faktiskt inte ha gått bättre. Hon var så tyst och så snäll och hon tittade så lugnt på prästen när han hällde vatten i håret.

Sedan åkte vi hem och hade mottagningen här hemma. Smörgåstårta med vin och öl som dricka blev det till middag och så hade vi handlat glassbåtar och kakor till efterrätt. Glassbåtarna gick hem hos barnen får jag säga. Jag räknas nog till dem? :)

Sedan presentöppning. Jätte fina smycken, pengar, kläder och massa annat. Och Ella blev så glad för allt, fastän hon satt med morbror och läste en bok så tittade hon upp ibland.

Hon var/är så glad hela tiden nu. Hon skrattar verkligen åt allt och är så busig nu. Det bästa är också att hon kan sitta hos andra också nu. Innan var det bara mamma och pappa. Men man märker fortfarande att hon blir ju som lugnast när vi tar upp henne om hon är ledsen.

Sedan bjöds det på gottis och dricka och vi satt och hade det jätte trevligt hela kvällen. Idag beger vi oss upp till landet och har semester minst 2 veckor där uppe. Packningen står redo för att kastas in i bilen. Mamma, Lennart och mormor har precis åkt med Martin till Lund för att ta tåget hem och min bror och Sandra är på väg till helsingör. Sedan träffar vi både dem och mamma på landet sen.





























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback