Bjärred, långa bryggan.

Som skrivet igår så var jag och Martin på vårt efterlängtade restaurangbesök bara vi två. Ellas farmor kom strax efter halv fyra och vi tog bussen som gick kvart över fem då vi skulle vara där vid sex.

Lite ostadigt väder var där, så vi bestämde oss för att sitta inne. Var så fint då man såg bron och enda till köpenhamn. Vi beställde först in deras förrätt som bestod utav kräftcocktail med vitlöksbröd som var gudomligt god. Så god att man inte ville att det skulle ta slut. Till det beställde vi in dagens drink, som var mer likt mousserande vin. Vi hade därefter beställt räkor då man kunde välja mellan räkor och musslor. Dem hade ett litet buffé bord med både nybakat bröd, smör med havssalt och även någon god sallad till det. Ett halvt kilo räkor fick vi var och det räckte perfekt. Efterrätt var vi också tvungna att ta, så det blev chokladkaka med hallon och Martin tog tiramisu med glass.










Påminde om när vi var ute och flängde jämt. Vi var överrallt innan vi fick Ella. Så detta var behövligt men såklart saknade man Ella och undrade hur det gick här hemma. Så vi ringde en extra gång för att kunna slappna av riktigt ordentligt, haha.

Bussen tillbaka gick vid kvart i nio så det blev en perfekt utflykt och det hade gått jätte bra här hemma, så detta får vi göra flera gånger. Vet ju nu att det är okej att lämna Ella, då man varit lite nojig innan.

Nu ikväll skall vi nog iväg till Bjärred igen då det är 10 år sedan bron mellan malmö och köpenhamn byggdes. Så dem skall ha fyrverkerier från båda sidorna, så vi tänkte att det borde vara ett perfekt ställe att stå på.
Ella är fortfarande vaken, så hon somnar säkert i vagnen och kan säkerligen sova natten sen när vi kommer hem. Måste ju bara få säga att man har ju en änglalik bebis på Alla sätt. Men det är helt otroligt att man får sova en Hel natt. Som för två nätter sedan så vaknade hon kvart i nio, och morse vaknade hon kavrt över åtta.

Så tack stumpan. Mamma orkar Ännu mer lek och stoj :)



Kommentarer
Catty

Oh vad härligt ni har haft det! :) Ser dundermysigt ut!

2010-07-02 @ 08:28:55 | http://catty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback