Tavla och bild i tidningen

Vi har faktiskt äntligen fått tummen ur och beställt och även redan fått en tavla som vi gjort av våra bröllopsbilder. En förstoring på 60*80.

Tänkte att vi gör en chansning i och med att det var på nätet. Men den blev helt perfekt. Som Martin säger blir man förvånad varje gång man tittar på den för bilderna är så klara. Denna tavla skall vi dock ha i nya radhuset så vi har inte satt upp den.



Visst är den fin. Nu vet vi hur bilderna blir och skall göra fler förstoringar därifrån. Japanfoto.se heter hemsidan.
Tänkt att göra lillans rum fint sen med en massa fina bilder.


Vi har även skickat in en bild till Sydsvenskan:






Kommentarer
Maja

ok, men va skönt att det ändå funkar, så får hon ju den näringsrika mjölken också och inte bara ersättning. Hur märker du att inte mjölken räcker till? är hon liksom inte nöjd efter hon tagit bröstet? eller var det så att hon inte gick upp i vikt som hon skulle?



ja koksaltlösningen kör vi också med, men är hon täppt så kan du testa nezeril som finns bland barngrejerna på apoteket.. det är från 1 månad.. det är bra mot täppa och är avsvällande.. men man ska ju inte använda det för mycket heller, inte mer än 10 dagar tror jag det var. Vi tar det på kvällen innan hon ska sova eftersom hon oftast är mest täppt på natten.



Ja Siri sover ganska mycket, men hon är vaken mycket mer på dagarna nu.. mer pigg och nyfiken :) så det har hänt otroligt mycket på kort tid.. i början sover de ju mest hela tiden.. på nätterna sover hon bredvid mig i sängen och ammar ungefär var 3:e-5:e timme och sover jättegott mellan måltiderna. Försöker lägga henne i vaggan men hon vill inte sova själv, kelgrisen :) hur funkar det för er?



håller med! det är så kul och prata med nån som fått nästan samtidigt :) man känner ju igen sig i så mycket..

2010-01-26 @ 17:37:50 | http://majapirayan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback