Måste bli bättre

För många dagar emellan varje inlägg, och det är inte bra. Vill ju att folk ska kunna följa oss så mycket det bara går! :)

Vi har varit och vägt Ella, som vi gör varje vecka för att se att allting ser bra ut, och det har det gjort nu varje gång vi har varit där nere. Så mjölken gör susen.

Nu är Ella 53 cm lång och väger 4155 gram och idag är hon även 6 v. och 4 dagar. Tycker tiden bara rusar förbi och hon växer verkligen i våra ögon för varje dag som går. Hon har nästan växt ut strl 50 på kläderna och får nu ha 56. Finns vissa kläder som har 50/56 som hon kan ha.

Har även varit på babycafé, försig förr förra veckan, så tror inte jag har skrivit det?
Den minsta var ca 5 månader så Ella var såklart minst. Men det var ändå väldigt trevligt att få träffa andra mammor och se deras barn. Men vet inte riktigt om jag kommer gå dit flera gånger, kändes sådär ändå :) Men man vill ju ändå ha någon/några man kan prata med om sina problem och det underbara som händer som man inte kan prata med vem som helst om.

Ja! Vad har mer hänt? Vi är ute och går så mycket jag bara hinner och orkar. Kan inte göra så jätte mycket nu när vädret är sådär lagom roligt. Längtar så tills det blir vår och tills vi flyttar. Sitta på uteplatsen och bara ha det skönt och Ella är då ca 5 månader och blivit en stor flicka.

Snuttan har sina egna små sätt att somna på :)

 




Kommentarer
yohanna

hahah sötnos!

2010-01-25 @ 15:32:40
Maja

söt bild :) det verkar oftast vara de mest konstiga ställningarna som är skönast att somna i :)

jo det går bra för oss tycker jag, amningen funkar jättebra så det är tacksamt. verkar vara ganska vanligt att den gärna krånglar.. men hon växer så det knakar! går det bra för dig också?

tråkigt att ella också är förkyld.. man skulle vilja hjälpa dem mer, typ snyta åt dem hehe men det går ju inte.. vi har använt renässans koksaltlösning och nezeril mot täppa, funkar bra. ska nog köpa sån nässug idag också..

2010-01-26 @ 09:57:01 | http://majapirayan.blogg.se/
lejjne

haha sötungen!! :) det är så kul att läsa om er hjärtat <3

2010-01-26 @ 10:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback