Inte många knop

Idag har man inte gjort många knop. Lillan har vaknat, ätit, somnat till lite i min famn och sedan när man försökt lägga henne i sin säng vaknar hon och är hur pigg som helst. Då är hon hungrig igen och så går det om i samma veva. Nu har jag lagt henne i sängen för tionde gången, så vi får se om hon somnar, på riktigt! :)

Ja. Det har inte hänt så mycket annat på dessa dagar. Har bara haft det skönt och gårr runt och fixat lite här hemma. Har även slängt ut granen och alla julsaker. Så nu är det våren vi blickat framåt till och vår flytt.

Man längtar väldigt mycker nu. Få sin egna trädgård och börja om på nytt. Slänga gammalt och köpa nytt.

Den där sjalen förresten som jag beställde kom på bara en dag. Så jag fick den dagen efter. Har använt den några gånger och börjar få in snittsen på hur man sätter på sig den. Ella trivs väldigt bra i den, Ibland. Var ute med Martin och hade henne på magen och då sov hon hela tiden och även när jag var här hemma sov hon hela 3 timmar i den. Men dem andra gångerna har hon somnat till och vakant igen och varit ledsen. Så vill inte ha henne där i om hon gråter.

Men det kommer nog komma att hon känner sig mer och mer trygg i den. Det är ju som nu. Hon somnar alltid i våra famnar när hon både ätit och bara fått ligga där. Men så fort vi lämnar ifrån henne så blir hon ledsen eller vaknar och är pigg igen, lilla busen.



Vi har ju även köpt en babysitter som är helt perfekt som har en liten vibrationskänsla i sig som man kan sätta på för att lugna. Man kan även vagga den. vet dock inte om hon är lite för liten för den ännu. Hon sitter i den en liten stund sen blir hon ledsen. Men hon blir väl rastlös haha.



Vår lilla krabat ler åt något utanför fönstret.



Hm, tar en liten funderare.



Åh! Hon ser så ensam ut. men ändå så cool :D



Kram från oss!




Kommentarer
Lotten

Gud så lik hon er dig Martina! Tufft att se, hon er verkligen dø søt. ;-)

2010-01-21 @ 16:15:47
Linn

Grattis till lilla Ella :)

2010-01-24 @ 23:56:08 | http://napmils.blogg.se/
Maja

lite sen med svar här, men bättre sent än aldrig :) ser att du börjat få kläm på sjalen! härligt :) hon ser ut att ha det mysigt där. När jag lägger Siri i den så somnar hon oftast direkt.. men som du säger så efter kanske 3 timmar i den börjar hon gnälla lite och vill ut, kanske blir för varmt.. brukar bli ganska svettigt där efter några timmar ;)

ja jag sätter henne bara i sjalen när hon ätit, helst bytt blöja också så kan hon gott sitta där ett tag :)



hur gammal är din Ella? kram

2010-01-25 @ 10:35:44 | http://majapirayan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback