Så här ser det nästan Alltid ut..

efter att man satt på Ella strumporna.. Tar någon minut sedan är strumpan spårlöst försvunnen.






Här är idag vid frukosten. Strumpan är på väg av foten, och i nästa ögonblick ligger den bredvid henne. Haha lilla loppan.






Kommentarer
Maja

Hej igen! :) va jag känner igen det där med strumpan..det är alltid på ena foten också, oftast samma haha, så gulligt!

läste dina senaste inlägg nu, om du verkligen vill helamma så gör som barnmorskan sa och amma oftare, om du orkar så kanske det kommer igång bättre. Man vet aldrig, men kämpa på :) det kan nog funka, bara men är envis. Gör det inte det så är det ju inte hela världen, men då har man iaf gjort sitt bästa.



Hur är det annars, fortfarande förkylda? själv är både jag och Siri förkylda, jag klarar mig ju men det är så synd om de små.. jag ger henne koksaltlösning och det hjälper väl lite just när hon ska äta, så hon inte sätter i halsen för att hon inte kan andas genom näsan. sen på natten ger vi henne nezeril som är avsvällande. Bröstmjölk ska tydligen också funka men det har jag inte provat..



Du frågade om Siri också ligger och spänner sig ibland och blir röd i ansiktet.. jag är nästan säker på att det är som luft eller bajs som de vill få ut, ibland tar det ju tid.. så kommer det kanske några timmar senare om det inte kommer just i ögonblicket :) ibland bara exploderar det och ibland är det kanske lite hårt i magen.. så är det ju :) så det är nog inget konstigare än så! man ser liksom att de "tar i". Ibland kan hon till och med gråta lite när hon gör det, antagligen för att det kniper till i magen då..men det går över fort.



Usch va jag är trött på snön nu, jag vill ha vår och kunna gå långa härliga promenader utan att vagnhjulen fastnar i snön eller att man halkar omkring.. och lite sol hade inte varit fel heller :)

var bor ni nånstans?



Ha det fint och krya på er! Kram från maja och siri

2010-02-01 @ 14:08:25 | http://majapirayan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback