We are on our way.

Nu är på vi vägen igen. Hade bestämt att vi skulle åka hem igår men stannade tills idag då vägarna såg ut som dem gjorde. Känndes lite osäkert att åka, egentligen nu också men det ser bättre ut iallafall och motorvägen är absolut inte som förra gången vi åkte hem. Nu ligger vi ändå i 110 så det går framåt.

Ella har gått och blivit sjuk, jätte varm igår och även snorig. Så igår sov hon igenom dagen och fick alvedon emellanåt. Även varm idag men kändes lite bättre, så nu ligger hon och sover så gott.

Åkte till Malin och lilla Wilma igår och fick hålla bebis. Så liten och gosig, känns som igår man höll en liten Ella i famnen. Martin och Ella fick stanna hemma igår så jag åkte själv. Kan inte fatta att det är ett år sedan lillan var så liten, nu går hon helt själv, hon förstår så himla mycket. Hon hämtar filten, bollen, hon går och pratar i sin iphone och förstår att det är en telefon. Säger man att hon ska hämta telefonen så kommer hon tlllbaka med den i handen. Det är så mycket som hon förstår, en riktig smartkid, så Martin och jag undrar lite vem hon fått det ifrån, haha. Om två månader går hon på dagis och leker och har sig med dem andra barnen. Gosungen!

Så som sagt, ska bli skönt att komma hem nu och kunna landa lite innan julafton.


Haha busunge!
Kommentarer
Jennie edinge

Välkomna hem<3

2010-12-22 @ 06:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback