Mys i vårt hus.

Finns det något mer underbart än när familjen är samlad? Näe, faktiskt inte! Martin är hemma nu denna vecka och även nästa vecka, så vi njuter fullt ut, och verkligen tar vara på dagarna.

Har varit mycket nu med resande, kalas, julafton. Men nu så har vi chansen att ta igen tiden, och det är underbart. Ella är så glad att pappa är hemma, och vi leker så huset håller på att lyfta. Hon har fått super fina leksaker och äntligen har hon lite fler badleksaker när hon ska bada, så det blir lite extra roligt.

Vi var tvungna att ställa in Ellas släktkalas på söndagen efter att hon fyllt år då det tyvärr var lite sjukstuga här hemma, så vi firade Ella både i Stockholm och nu på Julafton. Så hon fick sina presenter då också, så det blev himla mycket extra. Men fina kläder, underbara morgonrockar, leksaker så det står härliga till, rosa bobby bil, learning poppy (lekande hunden som sjunger och lär) och en himla massa mer. 

Idag har varit ute och gått en lång promenad och även åkt och storhandlat, välbehövligt. Även inhandlat maten till nyår, tre rätters med endast jag, Martin och Ella. Har bestämt oss att för en gångs skull fira in året själva.

Därför att det inte blir så mycket skrivande här för tillfället vet ni nu, men jag hoppas inte att ni lämnar bloggen för det, för jag skriver så fort jag har tillfälle, jag lovar.


Haha nåågot för stora stövlar, men hey, funkar när man bara står.

 
 

 


Hoppas ni alla har haft en underbar dag och snart firar vi in det nya underbara 2011 med stormsteg.

Kommentarer
Therese med Clara

haha så söt i dina gummistövlar :DSV: Tack detsamma =) Vi vet faktiskt inte än, antagligen blir det som ni, hemma med familjen och god mat =)

2010-12-29 @ 09:32:19 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Jennie edinge

Men honey...det skulle du sagt juh,, vi ska ha folk här hemma, då hade ni juh kunnat hänga på...öppna munnen Martina;-)) kram

2010-12-29 @ 12:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback