Födelsedagsfirande

Hela familjen begav sig mot Arlöv och Jeanette och Daniel idag på förmiddagen. Jeanette blev firad och vi fick super god brunch bestående av goda mackor och all sorts pålägg. Efterrätten blev tårta med blåbär och choklad, super gott, så det var synd bara att man blev så himla mätt. Men man får skylla sig själv att man äter som mycket som man gör också.

Innan det var vi inom Coop för att köpa pulkan till Ella, Men såklart när man ska ha någonting så var dem slut, så får ta nya tag imorgon och åka till Ica maxi och se om dem har där. Martin åker upp till Stockholm ännu en gång imorgon vid lunchtid och kommer inte hem förrens torsdag. Så det blir inte av att vi alla tre kunde åka med Ella men jag får gå ut med henne själv, för åka ska vi!:)

Nu på eftermiddagen fick alla tre lite vila och har haft en super mysig kväll. Lagat god mat, lekt med Ella och vi "vuxna" har lekt kull, haha. Ja, det är det vi brukar underhålla oss med här hemma. Var några månader sedan som jag och Martin skulle underhålla Ella med någon konstig slags dans med en stekpanna och kastrull (?) och grannarna var tvungna att ringa för att se om vi mådde bra.

Nu så ska Ella snart nattas och vi ska väl försöka se "Så mycket bättre". Hoppas ni alla får en underbar lördagkväll.

Passade på att få lite familjefoton.

 
 
 

 
Kommentarer
Elin

pulkorna finns på babyland och babyprfossen också och stadium vi köpte vår på babyland

2010-12-04 @ 22:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback