Amatören är i farten.

Hur kan en unge få så mycket paket på en och samma gång? Helt otroligt vad julklappar Ella fick igår, super fina. Dock så var hon mer intresserad av nästkusinernas rum och korten som satt på klapparna.

Idag har hon dock kunnat landa lite med allt vad hon såg och fick igår och leker som aldrig förr. Sitter nere på golvet med sin mormor och leker med alla klossar, sin nya bil och en sjungande hund.

Vi var hemma hos Martins kusin ute i Tygelsjö och hade det super mysigt som alla gånger vi har varit där. Mamma och Lelle kom på natten till igår, då planet blev försenat flera timmar så dem var inte här förrens halv tre. Jag hade somnat i soffan och Martin var klarvaken efter att ha tagit en Red Bull, haha.

Ella fick öppna lite julklappar på morgonen här hemma, och sedan gick tiden så fort fram till att vi skulle åka. God mat, trvligt sällskap, tomten, underbara julkappar och såklart julklapps spelet och sedan hem. Klockan hann bli 23:00, Ella hade somnat i vagnen, sov enda hem, la henne sedan i sängen direkt och sov enda till halv nio i morse. Det kan man kalla utslagen!

Amatör som jag är hade jag glömt att ladda kameran, så det fick bli mobilbilder plus att vi tog en massa bilder med de andras kamera, så bilder kommer när vi fått dem skickade.

Idag har vi fixat och donat med allt vad vi fick hem igår och snart ska vi iväg till Ellas farmor och Ella kyckling som varje år. Mums!!

Hoppas ni alla haft en underbar julafton och god fortsättning.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback