En film att rekommendera

Igår tittade vi äntligen på Avatar, den vi försökt se nu några kvällar, så tack så mycket Ella att du somnade i perfekt tid! den var ju ändå 3 timmar lång så man orkar inte se film allt för sent heller. Kan iallafall verkligen rekommendera den, riktigt bra. Man levde sig verkligen in i filmen och man tog med sig mycket av den någon timma efter att den var slut. Trodde den mer skulle vara som science fiction och har varit lite skeptisk ändå mot den men så var det inte, var med en äventyrsfilm och det är mer i min smak.



Nu har jag precis varit inne i Ellas rum och tagit upp hennes resesäng istället, så nu får hon sova och leka i den ett tag då spjälsängen inte är ett bra alternativ nu då hon är så himla rörlig. Hon slår i både huvud och fötter när hon far runt i den. Kan ju isåfall bli att vi köper ett bredare skydd till spjälsängen då vårt vi har nu åker ned och Ella drar ju ned det hela tiden, om det nu finns andra sorter att välja på. Men nu bestämde vi oss för att prova den ett tag, och ja, Ella har precis somnat hör jag.

Ser kanske inte sådäe jätte roligt ut att ha den, men det får man ta när man vill sin lilla ängel det bästa. Vi skall inhandla lite mer saker till hennes rum. Vill ha en vit byrå och även en lådaav något slag man kan lägga hennes gosedjur och leksaker i. Skall även ordna lite tavlor, men det får bli lite suggesivt.



Hoppas på en underbar dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback