Äventyrsgolf

Vi har precis kommit hem från en liten minigolf runda, dem har gjort om deras vanliga minigolf där nere och gjort det jätte fint. Tyckte dock 12 hål var för lite, kunde visserligen ta 24 hål men då blir det samma banor igen så kände inte att det var någon mening.

Var jätte längesedan vi var och spelade så detta var verkligen jätte kul och det gick riktigt bra i början, haha fick tillochmed en hole in one! Woho! Martin fick också en, så han sprang runt som en riktigt dåre när den gick i. men, vad gör man inte för en hole in one.
Martin vann (morr) och vi hade slagit vad innan att den som förlorar skall göra en viss sak, så får se när martin kommer ihåg och påminna mig, haha. Jag kommer inte säga någonting ;)













Ella satt och tittade på så snällt, men blev mycket gladare när hon fick ligga vid banan och titta på bollen som kom. Då var hon snabb för att ta den men icke den åkte tillbaka, men in på banan kom hon krypandes haha.
Nu har hon blivit väldigt snabb för att ta sig dit hon vill. Låg i soffan vid mig och vips så var hon vid andra sidan. Var ju på caféet ifår med Ella, men då ville hon bara sitta och ta alla andras leksaker, men på kvällen igår och i dag så har hon varit en riktigt jäkel på att ta sig överrallt.

Elins flicka, Matilda, var helt vild igår, haha. Hon har gått från att ha varit en liten tillbakadragen tjej till att vara en riktig busa som kryper och skall vara överrallt, och detta har bara hänt på några veckor :) Så himal kul att se hur alla dem små utvecklas så därför tycker jag att det är väldigt kul att komma till dessa babycaféer också.

Nej, nu skall vi busa lite med Ella som precis vaknat och sedan äta. Skall kanske kolla på Avatar ikväll om Ella somnar en lagom tid ikväll. Ha nu en underbart trevlig kväll och helg.




Kommentarer
Carolina - Mamma till Minna

Vilken fin bana! Minigolf är skoj!! :-)

2010-08-15 @ 12:05:38 | http://livetmedlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback