Uppdatering för dagen

Har äntligen klippt mig och det blev riktigt bra tycker jag. Ser mycket friskare och välvårdat ut så nu har jag även lagt i en toning i en nyans mörkare.

Innan toningen.


Efter.


På BVC gick det jätte bra som vanligt, Ella reagerade på alla plingor och pinnar barnmorskan Kerstin hade och hon skulle ha allt. Fick även ligga och krypa och var så duktig.
Uppdatering på vägning och mätning: 8810 gram och är nu hela 68 cm lång.

Hon har stannat upp lite mer på vikten men det har ju såklart och göra med att hon rör sig så himla mycket mer nu och det är i denna ålder allting händer. Allting är mycket roligare än att äta har vi märkt :)

Nu har Ella precis somnat efter att ha levt loppat i badkaret. Vattnet är överrallt och lika med Ella, vänder sig från rygg till mage och kravlar som en hund och skall ta sig framåt, haha, benen och armarna går i ett.
Hon var så trött nu innan vi badade henne att vi försökte göra allt möjligt för att hålla henne vaken en stund till. Skjutsade runt henne i gåstolen, och ta nappen i från henne och ge tillbaka den. Det tycker hon är det roligaste, behöver inte vara nappen heller. En leksak eller något annat roligt. Ge den till Ella, mamma tar den ifrån henne och hon tar den tillbaka. Så varje gång mamma vill ha tillbaka den så börjar hon skratta :)

Gav henne tidningen att läsa. När Ella och tidningen är i farten ser det ut såhär:



Hittade en smoothie till Ella i affären idag, har sett den innan men då har hon varit lite för liten för att dricka den. Men den har det passande namnet Ellas Kitchen! :)



Nu skall jag gå ned till älsklingen. Skall titta på Farsan och äta räkor! :)
Ha en underbar kväll allesammans.



Kommentarer
ellenojag

Jätte snyggt blev håret!!!

den där smoothie gillar Ellen också!

ha en mysig kväll! kramar

2010-08-25 @ 22:55:03 | http://ellenojag.blogspot.com
Sophie

Jättesnygg i det nya håret! :)

2010-08-27 @ 12:39:47 | http://sophiela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback