Perfekt dag med andra ord.

Slängde in oss i bilen och åkte iväg till Arlöv för att träffa Jeanette. Har inte träffat henne på flera veckor nu så det var jätte kul att äntligen träffas igen. Ella var så glad hela tiden, men hon har blivit en riktigt liten busunge. Varje sak hon får i handen slänger hon ned på marken för att vi sedan skall ta upp det. Så höll det på om och om igen, så dem bredvid oss blev nog lite less till slut efter att behövt ta upp gång efter gång efter gång, men skitungen brydde sig inte för det.

Sedan skulle Jeanette in och jobba så vi begav oss vidare till svärmor och hälsade på. Hon charmade hela gänget även där och var så glad hela tiden. Känner verkligen att denna tiden är den roligaste för nu skrattar hon och pratar (dadada) hela tiden. Behöver bara titta på henne så skrattar hon (ja, man ser väl så rolig ut). Hon komemr väl snart börja krypa också, eller ja, iallafall dra sig fram. Nu drar hon sig i cirklar istället och så rullar hon fram.
Att gå är hon riktigt duktig på och är så himla stabil, så man vet ju aldrig, hon kanske börjar gå innan hon ens hinner lära sig att krypa. Var ju som min kusin, hon började gå redan när hon var 9 månader :)

Vi åkte iväg dit där Martin och hans familj har haft stuga innan. Det är som en egen liten by att gå runt och titta på alla dessa fina stugor som ligger där inne och dem har tillochmed dansbana och även haft lottohjul och dansband på plats. Var flera år sedan Martin var där efter att dem sålt det, så kan förstå hans känsla i kroppen när vi gick där inne. Mycket pga att hans pappa levde då han var där sista gången. Men det var jätte kul för mig att få se hur dem hade det när dem var små, visst mycket har förändrats men man kunde ju ändå få sig en liten glimt av hur där var förut. Dem hade mycket kompisar runt omkring och tillochmed sin mormor och morfar hade dem som granne.



Sedan kände vi inte riktigt för att åka hem, så vi åkte iväg till pildammsparken och strosade runt medans Ella sov så gott i vagnen.




Nu hade vi tänkt att sätta på grillen och göra mat, men regnet öser ned för tillfället. Kom precis efter att vi hunnit in då vi var och handlade lite och även hyrt en film. Så vi får väl steka köttet i pannan istället, går ju det med.

Försöker även hålla Ella vaken nu till nio tiden, ja om det nu går, hon verkar ju pigg nu iallafall, så vi kan få lite filmtid och mys i soffan :) Hyrt Shutter Island, så en liten skräckis. Får väl se vem som gömmer sig under filten först.

Har även fått sockorna och strumpbyxorna jag beställde för bara någon dag sedan, så fort gick det verkligen och så söta. Haha, dock väldigt svårt att få en bra bild på strumporna då hon rör sig ständigt hela tiden.





Haha, vadå jag bestämmer?




Kommentarer
Catty

haha jag smääälter när jag ser den nedersta bilden! hon e guld! :)

2010-08-11 @ 08:43:44 | http://catty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback