Lundmyr of Sweden

Har nu beställt dem första plaggen till Ella från Lundmyr. Tycker egentligen att det är lite för dyrt, men dem hade lite på rea och vissa plagg kan man ju nästan inte motstå. Det var ett par byxor och en jacka till det, mer som en mysdress men inget utav det fanns på lager och kunde därför inte beställa. Men det blev ett par strumpbyxor och sockor.



En blogg jag läser flitigt http://ellenojag.blogspot.com/ hade lagt ut lite från deras nya höstkollektion, ett par strumpbyxor som var som skor längst ned och även lite annat som nu kommer komma till hösten. Fanns även en sån söt mössa som också kommer komma till hösten. Sitter här i bilen och regnet öser ned så man kan ju tro att det är mer eller mindre höst? Tycker det finns så fina höst/vinter kläder till våra små så man längtar ju ändå lite grann. Men så fort solen är framme så är vintern långt borta.





Nu sitter vi som sagt i bilen på väg hem och det känns ändå rätt så skönt. Visst tiden har gått riktigt fort och det känns verkligen som att vi åkte hemifrån igår. Tråkigt att behöva säga hej då till alla, och speciellt mamma. Men jag vet ju att vi ses snart igen!



Slänga in all tvätt i maskinen och sedan lägga oss i soffan och bara ha en underbart trevlig kväll.





Är det bara jag som tycker att dessa majskrokar är himla kladdiga? Ella bryr sig dock inte, gott var det iallafall.




Kommentarer
Jessica

Jo jag håller med krokarna kladdar som in i o sätter sig på kläderna. Men Nikki gillar dom så man kan väl inte göra annat än att tvätta ofta :p

2010-08-06 @ 21:08:06 | http://iiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback