Ella satte sig på knä

När vi la henne i vagnen så vände hon sig till mage för att sedan sätta sig på knä :) Hon är så duktig vår lilla tjej, och nu tar hon sig fram fort som attan. Stod och ropade på henne i köket och vips så var hon också där. Klappade och sa att hon var duktig, ja då klappade lillaskruttan med.

Har varit inne i folkets park idag och träffat Ida och hennes dotter Tuva. Flickorna var så snälla och glada hela tiden och skulle sno varandras leksaker. Eller Ella skulle ha hennes saker rättare sagt. Allt som någon annan har är alltid lite extra roligt. Satt och fikade ungefär en och en halv timma och sedan begav vi oss hemåt för att ut och springa i sandskogen. Vi springer med Ella i vagnen och hon älskar det verkligen, plus att hon efter en kort stund somnar, sittandes, haha, så det uppskattas. Att mamma och pappa får springa tillsammans gör att man blir ännu med triggad till att springa mer.

Nu har Ella precis somnat efter en lång dag med mycket lek och stoj. Men hon var nog inte riktigt klar med det hon skulle göra innan hon skulle sova, så hon fick krypa lite till. Sedan skulle jag lägga henne i vagnen för att se om hon gjorde samma sak igen med att sätta sig på knäna men då somnade hon istället. Så tog upp henne och la henne i sängen.











Kommentarer
Ida

Vilka fina bilder d blev :)

Har hon börjat krypa nu? Duktig är hon iaf!

2010-08-18 @ 07:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback