Äntligen varit på Bakken

En helt underbar dag helt enkelt. Efter att Ellas farmor kommit hit och vi ätit frukost tillsammans begav vi oss till bussen för en lång tur in till Bakken. Buss till Bjärred för byte till Lund. Därefter tåget in till Danmark och vidare till Klampenborg. Förseningar blev det då alla var tvungna att hoppa av i Kastrup för att sedan byta till ett annat, men man hörde ingenting av vad dem sa i högtalaren så det var ingen som förstod vad dem sa heller. Men så tillslut efter en lång väntan kom tåget och vi kunde åka vidare. Ni som har varit där vet ju hur där ser ut, men för er som inte varit där så kan man beskriva det som en helt underbar miljö när man kommer innanför portarna. Det kostar ingenting att gå in och överrallt var det ängar och skog där folk förmodligen tagit med picknick och satt och hade det trevligt. Jag hade köpt med en liten champagne och vindruvor som vi tog fram för att fira att vi varit gifta i ett år. Egentligen är det idag som är vår exakta dag men vi tyckte det passade perfekt att fira det där.

Sedan bar det av. Åkte en massa karuseller och Martin blev åksjuk, haha. Stackaren. Vi skulle åka bläckfisken som vi trodde var ungefär som Twister, men icke. Den snurrade uppe i luften och runt och ned och jag vet inte hur länge vi åkte. Jag tyckte dock att det var jätte kul och skrattade mest åt Martin men älsklingen hade kul tills han kom ned på marken igen och blev lite illamående, men det löste sig efter att vi satte oss ned för att ta en öl och slappna av en liten stund.

Blev både bergochdalbanor och vikingaskeppet. Åkte även flumrider som nog är den roligaste att åka både där och på Lisseberg. Sedan var där ungefär som kärlekstunneln men att man skulle ha pistoler och skjuta på olika tavlor men dem verkade inte fungera? Hm, vi träffade iallafall inte. Lät i och försig inte som kärlekstunneln, haha.

Vi åt en god middag med förrätt och huvudrätt som bestod av räkcoktail och oxfilé med potatis. Sedan avslutade vi kvällen med att få skjuts hem från Svågertorp av Jeanette och Daniel. När vi kom hem sov gumman och det hade gått så himla bra. Vi ringde dock hem varannan timma, men det kändes mycket bättre i magen och man kunde slappna av mer efter att vi fått ett lugnanade samtal med svärmor att allt var okej.

Så tack så jätte mycket Erna för att vi fick åka iväg och ha en sån underbar dag och kväll som vi hade. Du är jätte duktig med Ella! :)















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback