Promenad, blöjbyte, matning. Ja en vanlig dag :)

Dagen börjar som alltid med en god frukost. Om ni inte provat jordgubbar på mackan så gör det.




Idag har jag varit ute och gått en lång runda med Elin. En tjej som fick barn i februari, lilla Matilda som är 2 månader :) Så det var jätte trevligt att få prata lite mammasnack. Ja, som blöjor, amning och annat roligt :)

Vi tyckte att vädret inte såg så roligt ut men när vi kom ut så var det faktiskt skönt. Blåste inte som det brukar göra annars. Så när man nu tittar ut så är det grått och trist, så tur att man kom ut när vi gjorde.

Martin är idag i Helsingborg och kollar Helsingborg-Malmö med grabbarna så jag är hemma med lillan. Har precis lagt henne i vår säng då hon var så trött.
Det är så kul, för man märker direkt när hon är trött. Hon smaskar lite med tungan och gnuggar sig i ögonen. Då vet man exakt att det är dags att nanna en stund.

Funderar fortfarande på om jag skall börja packa? haha, tar aldrig tummen ur och börjar. Varför är det så svårt? Jo för att det är Verkligen inte kul att packa, så är det bara. Det är himla kul att flytta men allt annat runt omkring får gärna sköta sig själv.

Men sen är det så svårt för man vet aldrig vart man skall börja. och det är nog där det säger stopp. Äsch, vi tar det till helgen. Nu är det bara drygt 3 veckor kvar, så hm, börja kanske.

Inte världens bästa bild, då stumpan alltid rör på sig men ville visa att hon faktiskt håller i tån! :)



Ha en underbar tisdag.
Kram.




Kommentarer
Hanna, mamma till Ellen

Va mysigt med flytt.. eller ja inte själva packandet och flyttandet.. men att få en egen liten trädgård e ju helt underbart.. blir lite avis!

2010-04-20 @ 19:57:33 | http://ellenojag.blogspot.com
Malin - Mamma till Lily

oj såg ut att va en smarrig macka det där. SÅ söt hon är lilla ella!



Har skrivit om bumbon på min blogg nu :)



Kram

2010-04-20 @ 21:18:17 | http://m4ll4n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback