Ikea idag.

Nu så skall vi äntligen (!)  åka till ikea för att kolla lite till vårt nya och även köpa stol och tallrik med bestick till Ella. Såg dock att det skulle vara fint väder idag? Men vi kommer nog hem lagom tid så vi kan gå ut och gå iallafall.

Igår hade vi besök av svärmor, faster och hennes sambo Danne. Så fick chansen att prata lite och dem fick träffa och hålla pluttan. Är så konstigt egentligen. Man bor så nära men ändå så ses man knappt och när man bor längre ifrån ses man mycket mer.

Det skall bli underbart att flytta, men ändå synd att dem inte flyttar med :) För det är ändå en trygghet i sig att ha dem så nära.

Vi skall även köpa flyttkartonger, för nu är det 3 veckor kvar tills lasset går och då skall allt vara klart. Mamma och hennes sambo kommer ned den 13:onde och vi flyttar dagen efter så det kommer nog gå fort med själva bärandet.




Vi var även ute och provade vårt bärsele. Och det verkade fungera helt perfekt. Det är nog mycket roligare och sitta och titta än att ligga i vagnen och inte se någonting alls.






Kommentarer
Hanna, mamma till Ellen

ja det blev en lugn och super mysig helg. så söt Ella är på bilderna!!! hoppas ni hittar det ni behöver på ikea, annars brukar man ju iaf alltid hitta det man INTE behöver när man är där ;) jag har några kompisar om har barn men inte så många, hade varit så kul om någon av de närmaste också fick snart.. men det dröjer nog :( hur har du det? många i vänskapskretsen som har småbarn? ha en skön dag! kram

2010-04-26 @ 09:54:36 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback