Ikea är inte bra helt enkelt.

Var på ikea igår som skrivet innan men hittade Ingenting, eller jo förutom saker till Ella då. Skulle se om där fanns tvbänk och även soffbord men där fanns ingenting så vi gick till Ilva ändå och bestämde oss för att vi skall ha den tvbänken som vi hittat där innan. Visst priserna är lite skillnad, men hellre köpa något man Verkligen vill ha än att köpa något som man inte alls känner för. Vi har även köpt 4 barstolar där men hämtar dem den dagen vi flyttar. Verkligen jätte fina. Träffade Catty igår för en fika, inte träffat henne på jätte länge, så det var väldigt trevligt. Vi verkar verkligen ha samma smak. Dem har den tvbänken som vi skall köpa och dem har även stolarna vi har köpt. :)

Var också in på K-rauta för att handla flyttkartonger, så imorgon gäller det.

Idag har vi inte gjort många knop. Eller jag har varit ute och gått en runda och handlat lite och Martin har varit iväg lite. Han kommer komma hem lite senare idag så jag tänket ta en fika med Catty, Malin och Jeanette vid fem tiden. Om Ella vill såklart. Det är ju hon som bestämmer i detta hus nu för tiden. :)

Får hoppa in i duschen nu då jag precis fått Ella att somna.

Förresten så har hon tagit tag i sin andra fot också och även skrattat mer. Nu vill man ju bara få henne att skratta hela tiden då man älskar hennes skratt. Och vad är inte bättre än att få sin egna lilla pärla att skratta.

Ha det bra sålänge.







Kommentarer
Maria

Gud vilken underbar bild på Ella. Ser så somrig ut :)



Jo tack det fungerar super nu med ersättningen. Har slutat amma helt. Hon vill ju ändå inte ha brösten så varför hålla på?!? Har fått bra rutin på dagarna med ersättningen också. Man kan ju kontrollera lite mer hur mycket hon får i sig. Så hon får i sig ganska bra på dagarna - och sover bättre på nätterna. Nu längtar jag tills smakisarna skall börjas introduceras. Hon äter väldigt mycket ersättning så det ska bli skönt att hon kan få lite annan mat också (slukar mellan 180-200ml/mål var tredje/fjärde timme)..



Ha det bäst!

Kram!

2010-04-27 @ 16:22:37 | http://familjemys.blogg.se/
Lisa

Hej, förlåt jag varit så seg på att svara! Hur är det med er?? Hur går det med mat, smakportioner och sånt? Tycker Ella det är gott o spännande? =)



Jag ammar bara en gång på morgonen nu, sååå skönt känns det! Kunna ha vilka kläder man vill och kanske tom en vanlig bh snart =) å nu har man ju kämpat med amningen ett tag med så tycker den tiden är förbi nu lite med! Man har haft de mysamningsstunderna och går vidare =)



Spännande att flytten är nära nu, börjat packa??



Vill också till Ikea...!

Barstolar gillar jag också, vi funderar också på att skaffa två iaf, till en liten "köksö" som vi har i nya huset =)



Hoppas allt är bra annars, kram från oss!

2010-04-27 @ 21:06:10 | http://lillaisbiten.blogg.se/
Maria

Ja det känns som våra bebisar är ganska lika :) Hade varit kul om det varit lite kortare mellan oss! Haha!



Hur ofta/mycket ger ni nu i smakisar?

2010-04-27 @ 21:44:50 | http://familjemys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback