Vi var duktiga igår.

Nu är både vagn, säng och även resesäng inhandlat till familjen Lönneström. Nu väntar vi bara på att vår lilla ängel skall komma ut till världen och se vad vi är för några människor som skall ta hand om henne och uppfostra henne på bästa möjliga sätt.

Vagnen vi köpte är en Brio -07 och har allt man behöver. Både regnskydd, myggnät, "titthål", åkpåse och även skötväska. Kan även ta av liggdelen så man kan ta in henne i tex. affären om hon sover.



Vi fladdra och for igår och vem hade trott att vi skulle komma hem med allt detta. Men nu är det gjort, och det som saknas är ett skötbord. Vi var innan och kollade på detta bord på Babyland. Tyckte det var väldigt smart gjort då det både ingår badbalja och skötbord i ett. Och man kan även fälla ihop det på bästa sätt.






Vi köpte även en spjälsäng som har tre olika ligglägen och även sådanna smarta vyssan lull tassar som man lätt förvandlar sängen till en vagga.

Vyssan Lull

Sist men inte minst, så köpte vi en resesäng som man lätt kan ta upp när man skall åka bort eller bara gå över till grannen. tar ca 30 sek att packa upp, och den är perfekt att ha hos mormor när vi åker upp till henne i Sthlm.


Vi längtar efter vårt mirakel och hoppas att hon har det bra i magen, och lovar att stanna där i några veckor till! Vi älskar dig snuttan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback