Ullared.

Var på Ullared igår, lördag. Var först planerat långt tillbaka att det skulle bli jag, Jeanette, Louise, Linda och svärmor. Men några hoppade av så det blev "la familja" istället. Martin, jag, Jeanette och Erna.

Vi bestämde att vi skulle åka kl. 0500 på morgonen, och så blev det. Tänkte att vi skulle vara där först och inte behöva köa, då förra året vi var där bara kunde gå rakt in. Yeah right. Så hade väl dem flesta tänkt. Vi kom dit kl 0700. Parkering var full och folk köade verkligen. För er som har sett såpan Ullared, det var Precis som det.

Vi kom dock in hyggligt snabbt ändå, men vilket kaos det blev där inne. Folk gick "sprang" med sina vagnar där inne som galningar och det var verkligen agressivitet på dem flesta där inne.

Vi fick iallafall handlat en hel del till både oss själva och till vårt lilla tillskott. Dock blev där inga julklappar då man inte orkade gå och kolla. Har tänkt att åka dit i början på December då Martin jobbar i Halmstad och jag kommer att vara ledig from den 1 December.

Får köpa mer därifrån senare, då det fanns mest kläder till storlekar större. Men detta blev det iallafall (den söta nallen på kudden är en sådan som man kan dra i ett snöre så låter den, nästan så man somnar själv när man sätter på den):

Plus att vi handlade påslakan och lite bodys.

 



Trackback