Blir lite mellanrum.

Blir lite mellanrum här i bloggen nu i och med att man inte riktigt hinner skriva här alltid. Inte så konstigt heller då man har en liten sprallig vaken flicka, som håller oss vakna om kvällarna och nätterna! :)

På dagarna är hon väldigt lätt att ha att göra med, man matar henne och hon somnar. Men på kvällen kan vi sätta oss ned och mata henne kl 1900 och blir klara ca 2300. Så hon är en riktig kvällsmänniska.

I natt däremot fick hon sova på mitt bröst och då sov hon flera timmar, men det är så fort man lägger henne i hennes säng börjar hon svänga med armarna och gny :) Vår lilla snutt!

I dag skall jag nog ta en liten promenad med henne i vagnen för vi orkade inte igår. Får se när Martin kommer hem om han vill eller om jag skall gå tidigare.

Vi har ju förresten köpt gran, så mysigt med alla lamporna. Är faktiskt min första riktiga gran, annars har vi bara haft fuskgran!

Nej nu kallar lillan. Vi hörs lite senare.







Kommentarer
Ewa Esbjörnsson

Hej Martina och Martin! Vilken liten guldklimp ni har. Jag önskar er familj ett GOTT SLUT och ett riktigt GOTT NYTT 2010! Kram fr Ewa

2009-12-29 @ 13:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback