Bröllop 2009-08-22

 
Hela underbara familjeskaran är samlad.
 
 
Efter själva vigseln minglade vi runt med alla underbara gäster.
 
 
 
Kristian, älskling och Andy.
 
Lennart och älskade och fina mamma, blivande mormor.
 
 
 
Nu är man hemkommen från ett underbart bröllop mellan mig och min man, Martin. Vi gifte oss som jag skrivit innan på min farmor och farfars landställe uppe i Dalarna, Avesta.

Allt gick så himla bra. Tältet sattes upp på fredagen och därefter var det bara och börja duka och ordna för morgondagen. Vi vigdes på lördagen, den 22:a augusti kl 16:00, världens underbaraste dag.

Jag kunde verkligen inte hålla tårarna borta när jag gick ned mot min man, och inte heller när jag stod framför honom. Prästen var där och gästerna var samlade. Jag gick ned efter min brudnäbb, Michaela, som kastade rosblad som jag skulle gå på. Ned gick vi med låten The Reason med Celine Dion.

Bakom mig gick min kära tärna Jeanette som fick hålla i min klänning, för tyvärr hade det regnat hela natten och hela dagen och gräset hade då blivit genomvått.
Turen var ändå på vår sida för ca 5 minuter i 4 så slutade det regna och solen tittade fram. Det var som i en film. Kunde inte ha blivit bättre. Väl där framme blev det tyst av både musik och smatter från kameror och prästen började prata.

Jag kan säga nu att jag hörde inte ett ord av vad hon sa då jag bara såg Martin framför mig och hur jäkla snygg och vacker han var.

Vi fick båda hålla i ringen, titta djupt in i varandras ögon och prata efter vad prästen sa. Tills döden skiljer oss åt.

Efter att jag fått på mig min fina ring (som jag velat haft på mig sen den dagen Martin friade till mig) skulle jag sjunga för Martin. Shirley Clamp - Du är allt.

Tårarna kom direkt för honom, och direkt för mig. Detta var ett fantastiskt ögonblick för oss båda.

Efter att detta var klart fick vi ett vigselbevis och vi kysstes.  Vill bara påpeka att denna kyss var inte den första för vigseln. Den kom direkt efter att jag sjungt klart. När detta var klart fick alla ta foton och filma, och där stod vi som världens lyckligaste gifta par, med Celine Dion i bakrunden och låten Power of love.

Detta var och kommer Alltid vara en dag att minnas. Jag älskar dig Martin.


Trackback