Sthlm, mycket att göra!

Igår kom vi som sagt upp till Sthlm. Idag fyller Martin år, och jag gjorde frukost på sängen. Eller ja, älsklingen ville inte ligga kvar i sängen så han fick komma upp :) Det blev iallafall ägg och bacon, och efter det blev det pannkakor med sirap.

Efter detta så skulle vi gå till sundbyberg, men blev till Duvbo (ligger ungefär där) då Ella började gråta lite. Hon hade gjort i blöjan så fick gå ned till tunnelbanan, gå längst bort och byta på henne. Efter så fick hon mat, men direkt efteråt så hade hon gjort ännu mer, haha så det blev att byta en gång till.

Sedan åkte vi till kungsträdgården och gick därifrån till mormor och morfar som bor på söder. Vi gick dock in på ett café innan och fikade. Och sedan gjorde hon ännu mer i blöjan, haha. Så ja, det blev till att byta Ännu en gång till.

Första gången hon fick träffa min mormor och morfar, så dem tyckte hon var jätte fin. (såklart) och Ella pratade och hade sig som alltid, så roligt. Och nu ler hon och skrattar hela tiden.

Efter vi varit där så gick vi därifrån och tog samma väg tillbaka, så idag har det blivit en väldig promenad.

Nu har vi precis ätit lövbiff med krocketter och rödvinsås. Och snart skall vi ta fram jordgubbarna med glass, och fira med lite champagne.

Men min present till Martin blir en helkroppsmassage som han får bestämma exakt när han vill ha den :)





Sthlm, nu kommer vi!

Skall bege oss till Sthlm om ca två timmar och perfekt väder att åka i.
Detta är Ellas första långa resa, så jag hoppas att det kommer gå bra. Men hon är ju så himla duktig med allt, så det skall nog inte vara några problem. Hon verkar älska att åka bil.

Vi köpte en volvo v70 igår, så nu är det bara hunden som fattas ;) Nej, men det känns väldigt skönt, mycket tryggare får jag säga än att åka i vår seat med lilla gumman.

Vi kommer att bli kvar i Sthlm under påsken, och även någon dag till, då det är så många vi skall besöka och vill helst inte stressa. :) Så detta blir en välbehövlig semester för oss alla tre.

Hur kan man ha en sån tur? Vår dotter är ju underbar på alla sätt och vis. Som sagt hon sover från ca halv 9 på kvällen till halv 7 på morgonen, så man orkar mycket mycket mer på dagarna.

När Ella ligger och pratar (som hon alltid gör) så gör hon det så högt att jag och Martin får skrika till varandra för att höra vad man säger :)

Pluttan fick ligga lite naken och träna ryggen lite!







Kan inte ha det bättre.

Idag skall vi åka runt och kolla på lite bilar. Vi och bilar går inte ihop, haha. Vädret är ju ändå inget att hurra för idag, känner lite ångest att man inte går ut, i och med att man varit ute nu varje dag. Men man blåser säkert iväg och vindskyddet hjälper nog inte mycket på vagnen. 

Lillan är så duktig med allt hon gör. Hon sover och när hon är vaken är hon världens goaste bebis. Nu ligger hon i vagnen och sover här inne, vi skall ju snart iväg. Måste ju dock flytta henne till bilbarnstolen men det är inga problem, då hon trivs att sitta i bilen också.

Hon bara växer och står i, skall ju inte till BVC förräns den 13 april, så man vet ju inte om hon går upp bra med vikt. Men som man kan se så gör hon det utan problem :)

Hon har ju verkligen börjat greppa tag i alla möjliga saker och hon gosar sig mot våra ansikten. Helt plötsligt har hon dragit av hennes musikdosa som hänger på vagnen, så hon är väldigt stark. Hon kan även ligga på magen hur länge som helst och skratta och prata. Men hon har ju varit stark i nacken sen hon var jätte liten.

På tisdag eller onsdag beger vi oss upp till Sthlm för att besöka släkten och vänner. Ingen där uppe har sett henne förutom min mamma och hennes sambo. Så det skall bli så kul att få visa upp henne för hennes morbror och morfar, och ja alla.
Så vi kommer vara kvar där uppe över påsken och några dagar till, har ingen brådska därifrån, och detta känns lite som en semester. Behöver verkligen komma härifrån lite grann och se annat.


Hoppas ni alla får en underbar lördag.




Åh vilket vårväder

Idag har det ju verkligen varit ett underbart väder. Har varit ute hela dagen idag. Gått promenader efter promenader med familjen, även åkt runt lite med bilen och haft det väldigt mys. Så en helt perfekt torsdag, från morgon till kväll.

Ella har även fått vara uppe i pappas famn när vi var ute då solen låg på som varmast, så stumpan inte skulle frysa. Man märkte på henne att hon trivdes, då hon tittade runt på allt som kom hennes väg. Så det har varit mycket för henne att ta in med andra ord.

Hon är så himla duktig i vagnen nu, så fort hon sätts där så myser hon verkligen och kan somna av sig själv så fort vi kommer ut. Kan tillochmed vara vaken och bara ligga och titta på sina fingrar eller hålla tag i hennes leksak som hänger ovanför vagnen.

Hon har också börjat hitta sina fötter då hon helt plötsligt kan sitta och titta på dem. Även med hennes händer kan hon sitta och bara titta och upptäcker en himla massa nytt.

Det är verkligen denna tid som är roligast, allting händer, och det händer fort.

Detta var första gången vi var ute och då var det bara jag och Ella. :)




Och detta är andra gången då Martin också var med.




Kunde gå med bara tröja. Vet, ska inte klä av sig för tidigt, men ville verkligen känna solen, och iallafall hoppas på att våren är här.

Pluttan fick ligga lite på balkongen också i sitt gym när mamma och pappa skulle äta lite lunch.



Hon har fått sån fin liten smilegrop på vänstra kinden, ursött! :)






Kram från oss!





Titta på pluttan..

Ih! Hon är såå liten.. :) Pluttan.. sitter och tittar igenom gamla bilder. Man blir så rörd. Tänker tillbaka på förlossningen och när dem la Ella på mitt bröst för första gången. Tittade på filmen för någon dag sedan, åh. Man var så himla glad och lycklig och kunde inte fatta att hon var ute, och Allt gick så fort. Några kryssningar och sedan var hon ute.. åh. Sådan underbar känsla.

Nu kan jag inte alls komma ihåg att jag ens hade ont. Värkarna var väl inte dem mest skönaste, men det är ingenting jag skulle kunna förklara Hur det kändes. Jag skulle kunna göra om detta tusen miljoner gånger, då vi fick ut världens mest underbara trollunge, lilla Ella Tindra :)

Vi älskar dig så otroligt mycket gumman!






Bara titta på min mage. Där var man ju lite större än vad man är nu :) (ni ser ju klockan, kom in lite innan 3:00, stumpan var ute halv 6:00) Så bara timmar innan hon var ute.



Liten pärs var det allt att föda barn! ;) Skulle fått epidural, men det hann vi inte med så det enda jag fick användning för var lustgas.




Det rullar på.

Nu har det gått ett tag igen ja, förlåt för det. Men vi mår bra alla tre och har det underbart.

Lillan blir bara mer och mer mysigare och kan ligga och prata i timmar. Hon har faktiskt tillochmed fått ut några skratt emellan åt, såå gulligt. Och hon sprallar och sprallar så man måste verkligen vara där hon är hela tiden. tex på skötbordet så är benen och armarna till höger och vänster och och tar i så hon flyttar sig själv uppåt.

Hon har även börjat hitta sina knän, hon ligger och håller och tar på dem hela tiden och snart blir det nog fötterna hon tar tag i nästa gång, tycker det är så himla sött.

Hon kan även greppa tag i saker, hon höll i en sån där leksaksring hur länge som helst, och ville inte släppa. Håller även tar i hennes klänningar och kläder och ligger och visar magen :)

Har fått in en väldigt bra rutin. Gumman sover nästan hela nätterna nu igen, och så är hon vaken ca 1,5-2 timmar innan hon somnar igen. Man lär sig ju hens signaler bättre och bättre, och för det mesta är det antingen maten hon vill ha eller så är hon trött. Brukar gå runt några minuter med henne i famnen och sedan somnar hon. Så hon får sova i vår säng, så hon ligger ingosad bland täcken och kuddar. Verkar trivas där väldigt mycket, då hon också känner våra dofter. Men på kvällarna/nätterna sover hon i sin säng.

Har löst sig lite mer med vagnen för var dag som går. Har börjat att gunga vagnen ännu mer, går snabbare och sätter alltid på hennes musikdosa som jag satt fast på vagnen. Blir ett himla träningspass för mig, haha. Men det verkar hjälpa. Hon är bara lite gnällig när hon vaknar till, men sedan så somnar hon så gott igen. Och hon har faktiskt kunnat ligga i vagnen och varit vaken också. Så vi får hålla tummarna :)

Börjar dock bli lite tråkgit att behöva gå själv jämt. Skulle vara kul att ha någon annan att gå med ibland också. Prata blöjor och annat som hör till småbarn ;)

Imorgon är en ny vecka, och vi tar nya tag. I nästa vecka åker vi upp till släkten i Sthlm och visar upp Ella för första gången. Längtar ihjäl mig nu verkligen. det är bara mamma och hennes sambo som träffat henne.






Kan drömma mig bort i denna bild :)

Lilla sparveln!






Ella, är du uttråkad?

Haha. Någonting säger mig att Ella är lite uttråkad. det är väl kul att sitta i en stol och titta? Hm, nej kanske inte.



Du kan väl visa ett litet smile iallafall, för mammas skull?



Detta tycker dock Ella är roligt. Så fort hon är lite gnällig så ställer sig pappa och gungar henne och då blir allt plötsligt mycket roligare.



Ella och mamma har det mys tillsammans.








Ny dag, nya tag

Ella har blivit mycket bättre nu igen. Nu tycker jag att hon är sitt rätta jag, äntligen :) var några jobbiga dagar men nu är det över. Kan ah varit mycket att hon faktiskt fått för lite mat. Man tänker ju inte på att hon blir äldre :)

Hon pratar så himla mycket nu, så kan sitta och verkligen skratta åt henne då hon är så himla underbart söt.
En kompis till Martin sa igår att "jag har nog aldrig hört en bebis prata så mycket som hon".

Här är hennes bästa sida, och så ser vi henne mycket nu för tiden! denan tid är väldigt rolig, och på bara dem dagarna Martin var borta tyckte han att hon hade växt, och pratade ännu mer.








Ingen hit, alls.

Det fungerar verkligen inte med vagnen :/ blir så ledsen för hon sover ju så gott när hon väl somnar där i. Men så fort hon vaknar blir det ett jäkla liv. Det är nog bara att inse, vagnen är ingen hit för Ella. Och hon tar ju definitivt inte nappen, den spottar hon bara ut.. Vad gör man?

Får ha sjalen hädanefter. Jag vill ju inte strejka och inte kunna gå ut, då jag älskar att vara ute på promenader.

Hoppas på att hon vill sitta där i när hon blir lite större, för detta börjar bli väldigt tradigt. Får nästan springa hem när hon börjar. Ush.




Jippi.

Ella har varit en superstjärna inatt och idag. Blir så glad och har känt mig utvilad hela dagen.
Hon har kunnat ligga vid gymmet och pratat och skrattat igen och sovit på dagen så jag också kunnat vila.

Så hoppas på att det fortsätter såhär nu när Ellas pappa kommer hem :)

Nu skall jag snart lägga mig då stumpan ligger och sover.




Jobbig natt.

Har vaknat flera gånger i natt för att mata lillan, eller bara för att hålla om. Hon har sovit väldigt oroligt i natt och tror hon har lite magknip också, stackaren.

Ush. Detta är verkligen inte kul, då man inte vet vad man skall göra. Vill ju kunna hjälpa henne på alla sätt. Tänk vad skönt det skulle vara om hon sa att hon hade ont i magen, att hon var hungrig, att hon har tråkigt, you name it. Då kan man bara göra det hon vill och alla blir nöjda och glada. Men såklart skall det inte bara vara en dans på rosor. Man har nog varit så himla bortskämd att man blir helt chockad när det händer något sånt här.

Man kan ju känna att det dekulla vara skönt om någon annan kunde hålla henne lite så man hann göra lite annat, men jag känner att om hon gråter vill jag helst hålla henne själv. För jag kan verkligen inte slappna av.

I och med att hon är i hennes period så blir det att bära runt på henne överrallt. Kunde dock komma ut en liten stund med vagnen idag sådet känns skönt.

Men när vi kom hem tänkte jag att jag skulle sätta mig på vår balkong och läsa, men det ville inte Ella. Och så var det med den lilla egentiden.

Sedan gör ju inte allt detta något bättre i och med att Mannen är borta och kommer inte hem förräns på måndag. :/ Måtte dessa dagar gå fort. Vill ha dig hemma älskling :)

Ikväll kommer Jeanette och Erna över för att kolla på melodifestivalen, så man får lite sällskap iallafall.

Ha en trevlig helg alla.





Första sprutorna avklarade.

Nu har vi varit nere på BVC. Vägt, mätt och tagit huvudmåttet som varje gång. Så nu står vågen på 6185 gram och längden är 59 cm :)

Efter det skulle Ella få sina två första vaccinations sprutor. Martin var med och fick hålla i henne. Först tog hon i högra låret, och det gick bättre än vad jag trodde. Jag försökte få henne att tänka på annat. Hon började gråta lite grann men det försvann snabbt. Därefter stack hon i hennes vänstra lår, och den sprutan skulle tydligen göra lite ondare. Ush! det var inte alls kul, Ella blev jätte ledsen, pluttan. Men försökte verkligen få henne att tänka på allt annat än det. Gick runt med henne, jag ställde mig framför spegeln med henne då hon älskar det och fick faktiskt fram ett smile fastän hon var ledsen.

När vi skulle lägga henne i vagnen blev hon lite ledsen igen. Men efter någon sekund somnade hon. Nu är jag bara nervös över att hon kanske kommer att få feber. Var nere på apotoket och handlade alvedon. Ella är ju som sagt väldigt gnällig nu och kommer väl antagligen bli ännu mer om inte febern gör att hon inte orkar gnälla! :)

Fick med mig en bok som står lite om smakportioner. Då nästa gång jag skall dit med Ella är hon 4 månader och skall få börja så smått med lite annan mat. Det skall bli så himla kul (har tjatat om det till Martin sedan hon föddes haha) Hon frågade även om amningen och hur det går och om jag ger ersättning. Vi har fått ge mer och mer ersättning nu då Ella inte blir nöjd (är nästan endast på natten/morgonen som hon står sig på min mjölk) så Eva, barnmorskan sa att det är Helt upp till oss hur vi vill göra och vad vi känner är bäst. Så vi får se om jag kommer att sluta med amningen helt och bara ta flaskan eller om jag fortsätter som vi gör nu ett tag till. Hon blir lugn när hon läggs vid bröstet om hon är lite ledsen, men annars är hon väldigt svår där och drar och sliter känns det som.

Men detta känns jätte bra. För som sagt, det är ändå vi som föräldrar som bestämmer.

Ihelgen blir jag själv med Ella då pappi är i Barcelona. Så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, men det är bara att finnas där för gumman så mycket jag bara kan, och tänka att detta kommer att gå över så småningom.





Period?

Tror att Ella kommit in i någon 3 månaders period för tillfället. Hon är väldigt gnällig och bölig och hon vill bli buren hela tiden. Läste lite om det om att 3 månaders perioden är en utav dem jobbigaste.
Det har ju hänt så himla mycket och det är väldigt mycket att ta in för henne och det är klart att det blir jobbigt. Man vet ju själv att man blir väldigt trött när det är mycket som händer.

Hon kan ligga vid gymmet ett tag och prata och skratta men sedan blir det väl tråkigt och hon vill göra annat.

Har ändå kommit på ett knep iallafall för att få henne att slappna av, då hon verkar så trött. Och det är att ställa mig i badrummet och sätta på kranen :) Det är nog något slags lugnande för jag somnar nästan själv utav ljudet av rinnande vatten.

Vi får se om några veckor hur det blivit då. Kanske bara är en liten fas hon går igenom nu, så vi får hoppas på att det går över. Hon vaknar även tidigare och tidigare nu för varje natt känns det som. Inatt/morse vaknade hon redan vid halv 5. Somnade dock om och vaknade igen vid 8.

Klockan 11:15 skall vi ned till BVC så Ella kan få sina vaccinations sprutor. Ush, ingenting jag ser fram emot alls. Vill inte att gumman skall få ont.

Men plus att jag har precis fått henne att somna, så hon ligger i vagnen, hade tänkt att gå ut och gå innan vi skall dit. Men sedan vet jag hur det kommer att bli. Hon skall väckas för att ta sprutorna sedan kommer hon gråta när jag lägger henne i vagnen och vi blir tvungna till att springa hem.
Hoppas verkligen att hon kommer att kunna trivas och verkligen kunna ligga i vagnen utan att hon skall börja gråta direkt. Ser fram emot den tiden.

Förhoppningsvis kommer vår dator att fungera till ikväll, för då kommer isåfall lite nya bilder in :)




3 månader

Grattis vår lilla älskling på 3 månaders dagen. Ikväll blir det tårta och ballonger! ;)



Datorn har krashat

Vår stationära datorn fungerar inte längre. Rättare sagt, internet fungerar inte av någon konstig anledning. Ringt com hem och dem kunde inte se något konstigt eller att internet skulle vara nedlagt i vårt område. Så får nog bli att inhandla en ny. Har egentligen behövt en ny väldigt länge nu, var slö redan när vi köpte den konstigt nog.

Underbart väder det har varit nu dessa dagar. Bara idag det var lit emulet, men ändå väldigt skönt.

Skulle bara skriva det så lägger in nya bilder när jag kan :) Hörs snart igen.




Ellas farfar fyller 63 i idag.

Grattis Bengt på din 63 års dag. Tyvärr finns inte han i livet längre, men vet att han är där uppe och följer oss vart vi än är. Är bara väldigt ledsen att jag aldrig fick träffa honom, och det är väldigt, väldigt tråkigt att Ella inte får träffa sin farfar. Men, vet som sagt att han vakar över oss :)
Skall till Jeanette och hennes sambo idag och äta och även fira Bengt, så skall bli väldigt trevligt.

















Idag var jag och Ella uppe kl halv sju. Sovit sig igenom även denna natt :)
Var ute med vagnen ca halv nio. Inte en kotte ute:) Så var väldigt skönt att komma ut då. Solen hade dock inte hunnit värma ännu, men nu har jag suttit på balkongen (haft den vibratorträningen på magen) och njutit i solen.

Ella sover jätte bra i vagnen nu. Lägger henne där när hon börjar bli trött och somnar av sig själv. När vi varit på minneslunden så vaknade hon. )ville såklart prata lite med farfar:) ) men hon kan ha ögonen öppna någon minut för att vakna till men sedan börjar hon gråta och vill inte alls ligga där. Vet dock inne varför hon blir så (såklart då det är svårt att förstå för både henne och mig) men var kanske mycket att hon var hungrig. För när vi kom hem igen fick hon mat och blev trött igen så jag la henne i vagnen för att kunna gå ned till centrum, då jag skulle ned med jeanette och handla lite och även äta frukost. Efter att jag och Jeanette börjat äta vår fika på Espresso House vaknade hon till och var lite bölig. Men hon är väl ingen sitta still människa :) Så vi tog upp henne och hon blev lugn ett tag efter att fått titta på folk. Men sedan ville hon absolut inte någonting så jag fick gå hem och då blev hon lugn igen. Såklart :D

Förresten har jag märkt att hennes badbalja börjar bli för liten. Finns det större eller badar man dem i badkaret? någon som vet.



Själv sitter man här..

med en ansiktsmask (blev inspirerad av dig lejjne) :D

Bara inte Ella vaknar nu. Hon kommer ju bli livrädd stumpan!



You talking to me?! (:



Ha en fortsatt trevlig helg!




Gymmet är inköpt

Var igår iväg och handlade ett gym till Ella ändå. Blev ett Laban gym med massa olika saker som hänger ned och även på mattan finns lite olika saker att leka med. Dock nog när hon blir lite större och fattar sig på dem pipljuden och annat.

Men det kändes som ett bra inköp och hon verkar gilla det. Iallafall en stund :)

Idag har det blivit en långpromenad igen. Kan inte fatta att det är så skönt väder och solen skiner. Och hur glad man blir när man vaknar upp och ser solen skina in genom gardinerna.

Ella har sovit sig igenom denna natten också som alla andra. Måste bara skriva igen att hon verkligen älskar att bada. Plaskar och har sig så vattnet yr över hela badrummet. Man vill ju nästan aldrig ta upp henne då hon är så glad. Hon är ett vatten djur som både sin pappa och mamma.

Skall sätta mig en stund på balkongen med en paj och en tidning. Ella sover i vår säng faktiskt. La henne i mitten med kuddar och täcken runt henne. Tvättar hennes lakan så fick bli så nu :)

Hon vänder sig så himla mycket nu när hon sover. Så, såhär hittade jag henne i morse (observera, EN strumpa återigen:)




Hoppas vi får användning för gymmet nu.. :)







 




Fungerar med vagnen igen :)

Tänkte också bara säga att Ella har blivit så himla duktig nu när det gäller vagnen. Hon somnar där i och sover hela tiden vi är ute. Jag har hängt en leksak som spelar lite musik som jag nu sätter på varje gång jag lägger henne där i, så det kanske gör att hon slappnar av också.




Man är ju så lycklig.

Det kan faktiskt inte bli bättre. Man är ju så lycklig och glad varje dag man får vakna upp till sin underbara familj.
Att ha sin älskling på ena sidan när man vaknar och att ha sin älskade dotter på andra sprattlandes och glad.

Hon sov faktiskt från kl 20:00 igår kväll till 06:30 i morse. En trött liten stumpa med andra ord. Men hon sov ca 2 timmar allt som allt igår så kanske inte så konstigt.

En underbar dag idag med. Solen skiner utanför fönstret och känns verkligen som vår i luften. Gick ut redan kl 0900 i morse och redan då tyckte jag att solen värmde.

Ikväll blir det faktiskt en fika med tjejerna på vårt speciella ställe, Espresso house. :) Nära och bra med andra ord.

Ella är hela 12 veckor idag, så i nästa vecka på onsdagen är hon 3 månader och skall få sina vaccinations sprutor i vardera lår. Det ser jag dock inte fram emot men det kommer säkert att gå bra, hon som är så stark. Om hon börjar gråta finns mamma där och håller om, så det kommer säkert inte vara några problem :)

Hon både pratar, skrattar och ler mer och mer för varje dag och det är så himla kul att se hur hon växer.

Igår var jag faktiskt iväg på friskis och tränade. Sprang 3,5 km och gjorde lite träning på både mage, rygg och armar. Så det kändes skönt att komma dit i och med att man ändå betalar för kortet varje månad. Sedan har jag börjat göra olika övningar hemma. har även fått låna entt skärp utav Jeanette som man sätter på magen som vibrerar (kittlas nästan) Haha så både jag och Martin har den på oss 30 minuter om dagen. Så vi får väl se om den ger något resultat.




Varmt på balkongen

Var precis ute och ställde mig på vår balkong, och den var verkligen varm. Så underbart, att iallafall få lite känn på våren. Tror nog att vi kommer få en eller två omgångar snö till innan vi kan få se våren på riktigt. Men då kan man tänka att efter detta behöver vi inte se snön på flera flera månader.

Var ute tidigare idag med Jeanette och tog en lång promenad. Gjorde vi även igår. Skönt att komma ut och ta nya tag. Och Ella har inte krånglat någonting nu dessa dagar när vi skall bege oss ut. Hon somnar så lugnt i vagnen lilla pluttan.

Jag skulle egentligen åkt och kollat på ett gym som jag hittade på blocket. Men sen har jag funderat lite på det. Är det kanske bättre att köpa ett nytt för några hundringar mer? Kanske itne är så fräsht att ha ett gym där någon annan unge kräkit och annat?

På tal om annat. Vi har fått hem papper ang vårt nya radhus. Vi skall på öppet hus där den 12 april så vi skall få information och även få gå in i vårt hus och mäta och se hur det ser ut. Så himla spännande det skall bli. Lite pirrigt i magen, så jag hoppas det kommer att kännas bra när vi kommer in. 

Påväg ut i den underbara värmen. 















Detta är ju helt underbart att få vakna till.. Då spelar det absolut ingen roll vad klockan är på dygnet.









Ella älskar verkligen och bada. Om hon är lite grinig och lägger henne i sin balja så blir hon jätte glad. Hon kan verkligen ligga och plaska en hel dag om hon skulle få bestämma. :)

Vart är Ella?



Där är Ella! :)





Så himla skönt.

Vi har verkligen fått in en rutin för Ella nu på kvällarna.
Jag tar och badar henne ca kl 21:00, sedan masserar jag in henne med olja i hårbotten (har lite skorv som skall bort) och det älskar hon verkligen. Masserar henne även på fötterna, benen, ryggen och armarna. Sedan sätter jag på henne pyjamasen, värmer ca 120 ml ersättning och vips så sover hon. Sover hela natten co hvakanr igen kl 07:00 då Martin går upp. Det är så himla skönt att man får sova en hel natt.

Så jag hoppas detta håller i sig :)

Dock har jag lite svårt att kunan gå ut på promenad med henne i vagnen. Så fort hon öppnar ögonen när hon ligger i vagnen så börjar hon att gråta. Vet inte vad jag skall göra? Hon äter såklart innan vi går ut. Har även lagt en kudde bakom så hon kommer upp lite. Är det någon som har något mer tips hur man kan göra?

Blir ju lite tråkigt om man blir tvungen att stanna hemma.
Men detta händer inte varje gång, men rätt så ofta. Vill ju kunna ha henne i vagnen fastän hon är vaken såklart.