Kan inte ha det bättre.

Idag skall vi åka runt och kolla på lite bilar. Vi och bilar går inte ihop, haha. Vädret är ju ändå inget att hurra för idag, känner lite ångest att man inte går ut, i och med att man varit ute nu varje dag. Men man blåser säkert iväg och vindskyddet hjälper nog inte mycket på vagnen. 

Lillan är så duktig med allt hon gör. Hon sover och när hon är vaken är hon världens goaste bebis. Nu ligger hon i vagnen och sover här inne, vi skall ju snart iväg. Måste ju dock flytta henne till bilbarnstolen men det är inga problem, då hon trivs att sitta i bilen också.

Hon bara växer och står i, skall ju inte till BVC förräns den 13 april, så man vet ju inte om hon går upp bra med vikt. Men som man kan se så gör hon det utan problem :)

Hon har ju verkligen börjat greppa tag i alla möjliga saker och hon gosar sig mot våra ansikten. Helt plötsligt har hon dragit av hennes musikdosa som hänger på vagnen, så hon är väldigt stark. Hon kan även ligga på magen hur länge som helst och skratta och prata. Men hon har ju varit stark i nacken sen hon var jätte liten.

På tisdag eller onsdag beger vi oss upp till Sthlm för att besöka släkten och vänner. Ingen där uppe har sett henne förutom min mamma och hennes sambo. Så det skall bli så kul att få visa upp henne för hennes morbror och morfar, och ja alla.
Så vi kommer vara kvar där uppe över påsken och några dagar till, har ingen brådska därifrån, och detta känns lite som en semester. Behöver verkligen komma härifrån lite grann och se annat.


Hoppas ni alla får en underbar lördag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback