Vaknar 06:30 och är på sitt underbara Ella humör.

Dagen börjar med en morgonpigg Ella som mer än gärna vill komma upp ur sin säng och in till oss. Sover hela nätter gör hon också, och vad gör då det att hon vaknar 06:30 och är på sitt underbara Ella humör.

Dagen började med god frukost, sedan blev det jobb och fix i trädgården hela två timmar. Klippt gräsmattan, spelat boll med Ella, rensat i rabatten, spelat lite mer boll med Ella och sedan blev vi klara. Lite lunch på det, vilande för både Ella och Martin i ungefär 1,5 timma medans lilla mamman fick sola sig lite och sedan begav sig jag och Ella på utelek. Var borta nästan 3 timmar och på den tiden blev det väldigt mycket åkande i rutschkanan, springandes fram och tillbaka i klätterställningen och en himla massa skratt. En massa mamma och dotter mys helt enkelt.

Tog en liten paus från allt lekande och drack lite juice i solen, sedan var det igång igen. När vi tyckte att det räckte tog vi en promenad till center syd för att handla lite, hittade lite kläder till Ella, såklart. Men dock ingenting till mig, är ute efter en massa klänningar och kjolar, men kunde inte hitta någonting som kändes roligt, så det slutade med hårfärg för min del. Lite mathandlande till middagen som vi nu ätit upp, hemmagjorda hamburgarna med pommesfrites.

Ella har somnat precis, blev uppe lite längre idag då vi lekte för fullt där nere och glömde totalt bort vad klockan var, men nu så deckade hon på tre röda.

Så nu blir det soffmys med älsklingen med jordgubbar, ananas och såklart chooklad!
Ha en toppenkväll.








Åååh hopp, åååh hopp.













Kommentarer
Katta

Vilken jätte gullig liten tjej du har!!!

Sv: Ja hon tyckte det var jätte mysigt att få kladda fritt med färgen! Är väl ganska härlig och geggig konsistens på den kan jag tro! :D

Hon smakade på den, men det var ingen hit, hon fick världens kväljningar, så jag tror inte hon kommer göra om det! :D

2011-05-21 @ 21:36:05 | http://kattasjolie.blogspot.com
Frida

Hon e så underbar er lilla tös :)

2011-05-22 @ 10:24:44
Martina - Mamma till Ella

Frida: Åh, tack så mycket!! :)



Katta: Tack så mycket. haha nej kan förstå det! ;)

2011-05-23 @ 12:01:26 | http://frumammapappabarn.blogg.se/
ellenojag

Vilka mysiga lekplats bilder! ser att Ella också klättrar upp själv.. klarar hon att gå ner också? det gör INTE Ellen ;)

vi åker på torsdag till Spanien, så hoppas för fan inte hon blivit smittad.. det tar ju ett tag innan de bryter ut de där prickarna!

Var ska ni åka? kramar

2011-05-24 @ 22:58:10 | http://ellenojag.blogspot.com
Caroline, mamma till Juni

Vilka fina härliga bilder :)

2011-05-25 @ 22:51:38 | http://carolinerydell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback