Nu ligger 2/3 och sover.

Planet igår lyfte när det skulle och jag fick hem ett stycke älskling i välbehåll. Idag har vi varit ute och gått lite i det underbara vårvädret, Ella har blivit mycket bättre nu och febern är helt borta.

Vi var och tittade på ett radhus som var till salu här i närheten, dock bara utvändigt då vi väntar på besked om visning.

När vi kom hem satte jag igång med att baka, var så sugen på muffins men så fanns det inte på konditoriet här. Blev kladdkakemuffins med lite marabouchoklad i, blev faktiskt riktigt goda, så det blir väl att äta sig mätt på dem innan middagen, brukar bli så.

Jag har precis varit iväg med Ella till center syd för att handla lite fler skor till henne, hon har bara ett par som passar och dem glömde ju jag såklart på dagis. Blev två par fodrade kängor och ett par gummistövlar i en storlek större, då det blir mer mot vårkanten hon kan använda dem. Hon har ju så små underbara fötter, strl 19, fick dem t.o.m mätt, så det känns lite enklare att veta exakt vilken storlek man ska kolla efter.

Blev även inhandlat lite nya kläder till Ella också, strl 80 är hennes storlek nu, fastän att det är lite för stort fortfarande, skiftar dock lite på vilken affär man är inne i.

Nu ligger 2/3 och sover, en ute och en i soffan, ja, ni kan ju gissa vem som sover var. Ikväll blir det melodifestivalen och super god mat, färsk pasta med räkor och chili creme fraiche.    

Hoppas ni alla har en underbar lördags eftermiddag och får en super kväll.



Kom igen nu pappa, snabbare kan du.




Så här roligt har man när man är med Martin. :)




Finn fem fel!;)


Ella Kan kladda själv.





Mamma, pappa titta titta, jag kan själv.




Kommentarer
Tessan och Tova

Hej vad stor hon blivit! Och duktig på att äta själv. När började hon få äta själv? Och måste bara säga att Åhhh vilken fin mössa hon har från PoP!! Vill oxå ha ju!! hehe =)

Fusk att ni har "vår" oxå :P

kram

2011-02-12 @ 18:59:28
Sophie

Spännande med hus :) Vart ligger det någonstans ?

2011-02-12 @ 19:04:39 | http://sophiela.blogg.se/
Jessica

Jag tror Martin ligger där ute och sover ;)

2011-02-12 @ 22:20:52 | http://iiicaa.blogg.se/
ange

Gulliga bilder :D

2011-02-13 @ 09:09:42 | http://lillajagange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback