Nytt till garderoben, för Ellas iallafall.

En skön fömiddag och även eftermiddag har vi haft idag. Vaknade klockan åtta i morse av lilla gumman som sovit som en stock i natt, så förkylningen börjar så smått försvinna, bara lite täppt i näsan och det hörs mest när hon skall äta. Har hon flaskan i munnen så har hon väldigt svårt att andas och måste flera gånger ta ut den för att ens kunna äta lite grann. Men det höll inte i sig värst länge så det var bara två nätter det var lite extra jobbigt för både oss och henne, men nu är hon den vanliga lilla solstrålen igen.

Har varit iväg till Nova Lund idag och strosade runt. Jag fick köpt två par skor och ett par leggins, ett utav skorna köpte jag på Tophop för endast 80 kronor, kan ju inte bli ett bättre fynd.
Till Ella blev det en vit fleecejacka, über söt verkligen, en stickad lila klänning, par mörkblåa mjukisbyxor och en ljusrosa kofta. Så en nöjd Ella åkte därifrån.

Skrev inte igår, men det blev en väldigt lung dag och vi ville ha lite tid för oss själva då vi knappt setts den senaste veckan. Varit mycket, men det blir bättre nu och nu till helgen åker vi iväg till Ystad, så hoppas verkligen Ella är helt frisk och kry så inte natten spökar för hennes farmor. Men det skall nog inte vara några problem. Men skulle det vara något så är vi inte allt för långt borta!







Kommentarer
Maria

ja hon gillade verkligen inte hörselkåporna ;)



Nu går det undan, kryper och klättrar på allt. Tappar balansen när hon står mot bord och tv-bänk så hon slår sig gul och blå!



Skönt att Ella börjar bli friskare! Är så tungt när de är sjuka!

Kram!

2010-09-07 @ 06:30:09 | http://familjemys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback