Nu är man bra trött.

Nu är vi hemkomna från Emils kalas, alltså Ellas nästkusin. Han blev hela 7 år idag, stora killen. har inte träffat dem sen i Juli, när vi hade Ellas dop och det är för tok för länge sedan. Måste verkligen se till att träffas oftare, vi bor ju så nära varandra allihopa och det är därför det är så himla konstigt att det alltid blir ju närmare man bor varandra desto mindre träffas man.

Ella gick ihop med killarna direkt, och var med när dem lekte. Så roligt att se att hon inte alls är blyg och verkligen tar för sig, sån riktigt liten busa. Hon kryper kors och tvärs och ställer sig överrallt där det går att ställa sig. Håller i sig med ena handen och så vinkar hon med den andra.

Till mat blev det hemmagjord gulashsoppa som var så otroligt god och jag sa det att vi äter nästan aldrig soppa, men det får man verkligen ta och ändra på för det är ju så gott. Speciellt när den är hemmagjord och det blir lite mer mat utav det, för vissa kan ju vara så himla blaskiga. Till det serverades vitlöksbröd och ost.

Bästa efterrätten som bestod av glass, maränger och chokladsås, bättre kan det inte bli.

Blev välling till Ella i bilen och nu så ligger hon och sover för natten och jag väntar på Martin som kommer hem om någon timma.

En bra kväll!



Haha, vems fot är det?











Kommentarer
Jessica - Mamma till Nikki

Sv ja man blir helt till sig. allt går så himla fort oxå. u får katterna snart passa sig. Hon har ju jagat dom i gå stolen innan men nu blir det nog mer:p

2010-10-14 @ 23:14:18 | http://iiicaa.blogg.se/
ellenojag

Så söt hon är i sin lilla svarta rosett!!

Ja du Ullared var verkligen bra, iaf vad gäller leksaker till barnen.. där fanns ALLT du kan tänka dig! tror nästan det får bli en resa till för oss dit innan jul, haha!



kram pådig

2010-10-14 @ 23:56:24 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback