Inte konstigt att man inte vill dit.

Phu, nu är vi hemma. Jag och Ella har varit iväg till sjukhuset i Lund.

Var så att till lunch fick Ella burkmat som vanligt och det var en ny maträtt som hon inte provat innan. Allt var frid och fröjd men sedan flera timmar efteråt så fick hon lite nässleutslag på händerna och blev helt plötsligt jätte röd runt munnen. Sedan började hon klia hysteriskt i ögonen och var helt röd på vissa ställen i ansiktet. Så jag ringde först upplysningen, men fick sitta i kö i evighet (och jag har dock ingen bra erfarenhet av dem sen innan heller) så jag tog bilen och Ella och körde iväg till akuten. Hon kunde dock andas som vanligt och var inga andra problem förutom kliandet, men det la sig också snabbt när vi kom in i bilen.

Väl där fick vi vänta och då hade såklart dessa utslag lagt sig någorlunda, som det nästan alltid gör när man kommer till dessa ställen och kan därför inte visa upp hur det egentligen såg ut. Då kunde vi konstatera att där var lite ägg i den burkmaten hon fått i sig, och i och med att Ella är allergisk mot ägg. Vi tycker att vi är så himla noga med att alltid titta på innehållsförteckningen och tyckte vi hade gjort det denna gång med.

Som tur var så la sig utslagen snabbt och Ella kunde andas och var lika pigg som hon alltid är när vi var där. Hon kröp så fort att jag var tvungen att springa efter henne, lilla busan.

Efter att vi fått träffa första läkaren, skulle vi sitta ned och vänta. "- Dem tar snart emot er, lät det. Tog en och en halv timma tills en otrevlig läkare kom in och skulle titta lite på Ella. Så man satt och väntade på denna surkärring rent ut sagt i flera timmar och sedan var det klart. Ella fick en medicin, och denna medicin fick hon inte från doktorn utan en sjuksköterska skulle komma in och ge henne den, så det blev att vänta Igen. När sedan hon kommer in, ger hon Mig en spruta med medicin för att Jag skulle ge den till Ella. Går därefter utan att säga någonting och lämnar oss där inne själva.

Ja, herregud, alltid skall det vara såhär när man skall till läkaren. Inte konstigt att man tar sig för att åka dit.

Nu sover iallafall Ella så gott efter att fått i sig mat och snart ska jag också gå och nanna. En lååång dag/kväll!





Kommentarer
Jessica - Mamma till Nikki

Va fick du ge henne sprutan själv!?

Ja asså det är inte konstigt man inte gillar sjukhus, vårdcentral och läkare man blir alltid så dåligt bemött av de flesta där.

Tur hon mår bra o ni fick veta vad det var.

Sv: Kim kommer hem igen på fredag. Kommer inte ihåg om du skrev nåt mer jag borde svara på :p

vi ses kanske imorgon :) Nikki hoppas.

puss o kram

2010-10-14 @ 00:35:02 | http://iiicaa.blogg.se/
Madelene & Vincent

Stort lycka till i tävlingen!

Missa inte den nya tävlingen där du kan vinna en personlig sagobok! Den perfekta gåvan till det lilla barnet! :) http://maddeluttten.blogg.se/2010/october/tavling-personlig-sagobok.html

2010-10-14 @ 14:16:44 | http://maddeluttten.blogg.se/
Maria - mamma till Maja

Nämen FYYY! Hatar sjukvården. Har som tur är aldrig varit inne med Maja ännu men har suttit 8 timmar med en liten 2 månaders Maja när Johan stukat foten! Inte kul alls!



Kommer börja jobba lite smått redan nu i okt/nov men det kommer bara vara typ 8h/vecka fram till årsskiftet när jah börjar på riktigt igen! Känns verkligen jätteroligt! :)

2010-10-14 @ 16:05:09 | http://familjemys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback