Bus och lek.

Idag har det varit en super skön dag verkligen. Hade lite saker jag skulle göra idag så jag och Ella hoppade över babycafét idag.

Tog en väldigt lugn morgon med lek och bus och sedan tog vi en promenad i regnet. Men tillslut så började det verkligen ösregna så det blev en lite kortare runda denna gång. Dock somnade Ella som hon brukar göra, men så går vi förbi en dagisfröken med sina barn och hon skek nästan när hon pratade så precis när vi går förbi skriker hon till och Ella vaknar.

Nu har jag iallafall fått lite saker gjorda och Ella har precis somnat, helt utslagen stackarn.

Längtar till imorgon då Martin kommer kunna vara lite ledig och vara med oss. Hade tänkt att åka till Ikea och äta lite frukost för att sedan gå runt lite och se om där finns någonting behövligt. Har hittat ett vitrinsskåp som vi ännu inte har inhandlat och sedan en till tavla. Hade tänkt att vi skulle åka förbi xxxLutz också, nyöppnat. Har allt från möbler, till vaser och barnartiklar.  

Dem vita fotöljerna vi har är köpta där, dem hade en provbutik innan denna för att utbilda personalen, och hade då en himla massa öppningserbjudanden då också, även vårt soffbord och tvbänk kommer därifrån. Hörde dock att där var jätte mycket folk så det är det väl säkerligen imorgon också, men hade tänkt att åka dit i en bra (?) tid, så får vi hoppas på det bästa.







Kommentarer
Therese - Colins mammat

Å, tack! Vad roligt att du tycker det :) Vi är nöjda!



Hoppas du har en fin torsdag. KRAM

2010-11-04 @ 16:09:50 | http://minbebis.com/blogg/hostherese
Johanna, Jenny & Lina

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan



_____________________________________________________________

2010-11-04 @ 21:42:04 | http://mammagala.se
Therese med Clara

så det är där era möbler kommer från, var riktigt snygga =) och fåtöljerna var sköna =)

2010-11-05 @ 08:54:06 | http://kossanshandarbete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback