Ella skrattar och skrattar

Det är så himla roligt. Man blir helt varm i hela kroppen när Ella skrattar.. Både jag och Martin har busat massor med henne och hon skrattar bara mer och mer.

Hon kan även sitta en liten liten stund själv. Blir ju lite framåtlutad men vadå, det räknas ändå :) Har jag benen runt henne kan hon sitta helt själv och hennes rygg är jätte stabil. Även när hon står, som hon mest av allt vill göra, så behöver man inte hålla i henne särskilt mycket.
Hon älskar verkligen att stå upp, så lägger man ned henne blir det ett himla gnäll.

Lite osäker på om tänderna är på ingång. Hon har händerna i munnen konstant och Martin tyckte han kände något på övre tandköttet. Så får väl se. Kan ju ta månader ändå innan det riktigt växer ut.

Igår fick hon sådanna typ som nässle utslag över halva kroppen efter att vi smörjt in henne med mini derm (som vi gjort länge) och det blommade verkligen upp rejält så jag ringde sjukvårdsupplysningen och han tyckte att vi skulle åka in så att läkare fick titta på det. När vi komemr dit har dem såklart försvunnit och vi har inte någonting att komma med känns det som.
Men dem trodde att det kunde ha varit något slags virus eller om det är något mat hon inte tål. Hon fick prova på lite lax och potatis och även äpple juice för 2 dagar sedan så kan ha varit något med det att göra så vi har slutat med det. Hon fick samma sak idag igen, så vi ringde igen men dem sa att det kan ta upp till 7 dagar för det att fösvinna ur kroppen om det är något hon inte tål, så får vänta och se och vi smörjer inte in henne heller för att vara riktigt säkra.

Annars mår vi alla tre bra här i Lödde och är ute på promenader efter promenader på dessa mysiga gångvägar bland välvårdade gräsmattor. Även i skogen fick vi se en hel drös med rådjur, har en inhängnad där dem visst har en massa råddjur. Skall bli så mysigt när Ella blir lite större och få visa henne allt man kan och har sett och allt nytt som skall upptäckas.











Kommentarer
Filippa - mamma till Liam

Vad härligt det såg ut :) Har ni haft så skönt väder idag?



Allt annat går toppen, har en snäll son! Själv med?

Kramar

2010-05-24 @ 20:25:48 | http://fillies.blogg.se/
Maria

Hittills har jag stått med mixerstaven :) Tycker det är lite roligt och sååå himla enkelt. Fick Mosboken av Johans bror - många lätta och goda recept!

2010-05-24 @ 21:57:30 | http://familjemys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback