Gäller att se upp

När Ella är i farten med sin gåstol då går det inte att stoppa henne. Hon tar sig snabbt fram och vips är hon bakom väggen och på andra sidan. Hon körde dock på mammas fot, ajaj, gjorde riktigt ont.

Idag har vi varit på center syd och handlat lite nya kläder till Ellas garderob, mamma fick också några saker.
Köpte 4 klänningar och några tröjor till Ella på både Lindex och Polarn och pyret. Tyckte inte att name it hade så fina saker på rea. Var mest till dem större barnen som där fanns. Men det har väl säkerligen sålt slut.

Nu har Ella nästan 74 i strl, men i vissa kläder blir det 68 fortfarande. Beror helt på vart dem kommer ifrån. Men så allt jag köpte idag blev i strl 74 så hon kan växa lite till. Hon kommer vara så fin i sommar med sina små sommarklänningar. 

Imorgon kommer några bekanta ned från Göteborg med två stycken dopklänningar som vi skall prova på Ella för att se vilken som passar bäst. Så himla gulliga då dem ville ge det till oss som doppresent och att dem även kommer ned så vi får prova dem. Skall även bli kul att få visa dem hur vi bor och även visa upp lillstumpan då dem bara sett henne på bild än sålänge.
Dopet börjar nu närma sig med stormsteg, då det är redan nästa helg. Men maten är beställd, prästen skall ringa i nästa vecka och alla gästerna har tackat ja. Så det kommer bli så kul att alla släktningar och familj kan samlas på ett och samma ställe. Tyvärr bara morfar som inte kunde komma.


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback