Ella skall ha Allt.

Ella ska verkligen ha Allt som kommer i hennes väg. Ligger på skötbordet och finns där någonting, tex som wipes eller en plastblomma som står i fönstret, ja då är Ella där och pillar. Fjärrkontrollen är den bästa leksaken nu, så fort hon ser den skall hon ha den, spelar ingen roll om den ligger en meter ifrån. Pappa däremot blir inte jätte glad, haha. Tillslut blir det väl att hon trycker på en knapp och så vips fungerar inte tv:n :)

Hon är även glad för sin gåstol. Hon kan verkligen ta sig runt hela rummet. Hon kan vara på en plats och efter bara några sekunder så är hon på andra sidan rummet. Våra lameller har hon fått sikte på nu, och det såg mamma och sprang fram direkt, ja då blir det ett himla liv från hennes sida.

Det roligaste är nog när både jag och Martin skjutsar runt henne i gå stolen och hon springer med benen som aldrig förr och skrattar.

Idag var vi iväg och lämnade tillbaka Ellas sulky tyvärr. Den började gnissla och ha sig nu bara efter någon vecka. Så först när vi var där så oljade dem hjulen lite och tyckte att ljudet försvann. Men så när jag och Martin var på Toys´r us så började det igen, så tyvärr blev det att lämna tillbaka. Så nu har vi bara vår vanliga vagn igen, men den fungerar väldigt bra ändå.

Vi köpte en pool till Ella, en sån med palmer som tak. Jätte söt, så vi skall prova den imorgon och se vad hon tycker. Hon älskar ju och bada så det skall nog inte vara några problem.

Imorgon skall det ju bli upp mot 30 grader varmt så då blir det väl att sola och ha det gott.

Har försökt med att ge Ella nappen men förgäves. Men igår så hade hon den faktiskt i munnen ett bra tag, men efter någon minut var den borta igen. Hon verkligen spottar ut den så den flyger tvärs över rummet. Men hon är ju så söööt men nappen :)


'




Kommentarer
Sara - mamma till Wilda

Du är inte ensam om att ha en unge som vill ha ALLT!! hihihi

2010-07-04 @ 16:58:15 | http://saratilling.devote.se
ellenojag

Ellen är också helt besatt av fjärkontrollen!!!

2010-07-05 @ 00:36:46 | http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback