En natt till iallafall.

Har bestämt att vi skall vara kvar här tills imorgon för att sedan åka ned mot sthlm. Får faktiskt låna min farmor och farfars lägenhet om vi ville i och med att dem kom upp till landet idag. Hemma hos mamma kan vi också bo såklart, men hon har haft en vattenläcka och har därför en stor illa låtande fläkt som står på 24 timmar om dygnet. Har inte riktigt sagt heller när dem skall ta bort den så hon skulle ringa imorgon för att få mer information så kan vi bestämma därefter hur vi vill göra.

Var lite kallt igår och då åker mössan på.




Vi är inte riktigt redo för att åka hem ännu då man ändå kommer att sitta i huset enda tills det blir kallt och mörkt och snön kommer. Åker nog hemåt på torsdag så man har några dagar så man kan fixa i odning och tvätta allt man haft med sig för att kunna koppla av en dag innan Martin börjar jobba igen. Men det bästa är att han har två veckor kvar att kunna ta ut när han vill, så vi funderar på att kanske ta det till hösten för att åka iväg någonstans eller så tar han den någon vecka innan jag skall börja jobba igen i slutet på februari och åker på en restresa.
Vi har även ett presentkort som ligger och väntar på oss där hemma till ystad satsjöbad. Martin fick det ifrån eniro när han vann en tävling och vi har verkligen längtat tills vi kan åka dit.

Hade tänkt oss till vår bröllopsdag den 22 augusti (gaaah, snart ett år sedan nu) eller i början på september och nu är snart den dagen kommen så skall bli jätte mysigt. Vi bestämde oss innan att vi inte ville lämna ifrån oss Ella för tidigt då hon inte riktigt har varit okej med andra personer och har blivit ledsen. Men det är dock nu vi har märkt att Ella har blivit så himla bekväm och mer självsäker på sig själv att hon kan vara hos andra förutom mamma och pappa. Så vi ångrar inte en sekund att vi väntat den tiden, för man får ju tillbaka så himla mycket mer nu. 

Fina familjen väntar på lunchdags. Åt oxfilérulle och gu så god den var, rekommenderar jag starkt. Ella fick dock nöja sig med sin bitring. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback