Alltid bäst hemma.

Nu är vi hemma och har redan hunnit sätta upp lite jul här hemma. Underbart att se hur alla fönster lyser och den vanligtvis gröna gräsmattan är fylld av tjock snö.

Vi har inte invigt snön riktigt än, men overall och kängor har Ella fått av sin underbara mormor så nu är det bara pulkan som väntar på att bli inköpt. Blir nog imorgon eller på onsdag och då ska vi ut i backen.

Resan igår tog sin lilla tid och vi var inte hemma förrens vid sju tiden på kvällen. Var in om affären och handlade glögg och pepparkakor, så igår var det första gången Ella fick smaka pepparkakor och hon älskade det verkligen.
Hon var så himla snäll hela vägen hem, inte ett enda litet gnäll från sessan och man vet själv hur jobbigt det är att bara sitta still. Hon sov ca 3 gånger i bilen, sedan somnade hon efter några timmars spring och lekande här hemma. Vaknade en gång i natt och sov sedan till halv nio.

Idag har hon knappt sovit en timma på hela dagen, så hon var helt slut nu när hon skulle nattas och slocknade direkt.

Nu har grinden här uppe kommit upp. Så nu kan man släppa lös den lille här uppe också utan att behöva oroa sig lika mycket. Så nu är det som sagt hennes rum som ska bli lite roligare att vara i.
 


Ella spanar på pappa medans det var dags att skotta.


Nej, nu kallar mamma och maten.




Kommentarer
Jessica

Sv: Ja det var skönt att komma ut nån timma bara vi och få äta i lugn o ro. Skönt oxå att hon varit hemma hos farmor och allt gick jättebra :)

Eller hur man håller sig hellre inne när det är sånt här väder. man typ bara halkar runder där ute ju :p

Så dukig hon blivit som kan gå :) stora tösen

2010-11-30 @ 07:33:08 | http://iiicaa.blogg.se/
Josefine - mamma till Hugo

Pågår just nu flera roliga tävlingar i min blogg, välkommen in och delta!

2010-12-01 @ 09:38:57 | http://joosefinea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback