Ellas första barnkalas.

I morse gick jag och Martin in till Ella och sjöng ja må hon leva. Hon fick sina allra första paket och fick öppna dem alldeles själv. Hon drog och slet i pappret och vi lekte alla tre i hennes rum. Därefter gick vi alla ned och åt en himla god frukost för att sedan ställa oss och städa och ordna med fikat tills alla barnen skulle komma.

Vår lilla plutta har haft sitt allra första barnkalas, och det gick så himla bra. Vår älskling är 1 år och det går verkligen inte att förstå. Hon är så stor och hon förstår så himla mycket.

Kalaset gick super bra och alla hennes underbara kompisar med deras mammor var här och förgyllde hennes dag på allra bästa sätt. Tårta, kakor, majskrokar och massa annat gott.

Efter att vi sjungt och ätit gick vi alla upp för att leka i hennes rum och lyssna på musik. Så himla kul att se hur dem leker med varandra och dem går ihop allihopa. Så det blir säkert många tebjudningar framöver :)

Tillslut blev alla tjejer så trötta och när alla hade gått så slocknade Ella direkt.

Tusen tack till er alla som kom hit och firade med oss! Super roligt hade vi båda två och tackar så mycket för dem fina presenterna. ♥
Kommentarer
Therese med Clara

sista bilden blev ju bra =)

2010-12-11 @ 09:54:54 | http://kossanshandarbete.blogg.se/
Angelica Moland

Grattis till lilla Ella! Vilket fint kalas. Måste bara fråga, ser att hon åt glass - är allergin borta? Elsas kalas kommer blir mjölkfritt nämligen...Fast det går minst lika bra! Kram

2010-12-12 @ 18:00:06
Elena Andersson

Hoppas dina barn blir handikappade så får du se hur fantastiskt det är att ha Humana och dig som ansvarig - du är en elak människa!

Svar: Vad fan är det för något jävla inlägg du skriver? Vart kom detta ifrån? På en blogg som inte ens finns längre..
Martina

2015-03-07 @ 21:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback